MENÜ

Sporda günün öne çıkan gelişmeleri!

Galatasaray, Jeison Murillo transferine çok yakın. Fenerbahçe'de Isla için Boca Juniors'dan teklif var. Beşiktaş'ta Jermain Lens için Suudi Arabistan'ın talip olduğu öğrenildi. Ara transger döneminde Ndiaye'yi kadrosuna katan Trabzonspor'da hedef Manuel Da Costa. Sporda günün öne çıkan gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş aktarıyor.

Devre arası bitmeden kadrosuna stoper katmak isteyen Galatasaray'da hedef Jeison Murillo. İtalyan basınına göre , Sampdoria 1-2 gün içerisinde Napoli'den Lorenzo Tonelli'yi kadrosuna katacak ve Murillo'nun Galatasaray'a transferine izin verilecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Isla'ya Boca Juniors talip. Boca Juniors'ın Şilili sağ bek için 1 milyon Dolar'ın altında bir teklif sunduğu öğrenildi.

Oyuncu satarak hem yeni transferlerin önünü açmak isteyen hem de mali açıdan rahatlamak isteyen Beşiktaş'ta Jermain Lens'e Suudi Arabistan'dan talip olduğu öğrenildi. Oyuncunun bonservis bedeli olarak konuşulan rakam ise 1 milyon Euro civarında.

Ara transfer döneminde Ndiaye'yi renklerine bağlayan Trabzsonspor, ikinci yarı öncesi savunma hattını güçlendirmek istiyor. Bordo - Mavililerin listesinde Manuel Da Costa var.

YORUM YAZ