MENÜ

Sporda günün öne çıkan gelişmeleri...

Süper Lig'de 17. hafta maçlarının hakemleri belli oldu. UEFA tarafından açıklanan tüm zamanların en iyi futbol takımları listesinde Galatasaray, en başarılı Türk takımı ünvanını aldı. Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Emir Umit İstanbul'a geldi. Alexander Sörloth, Trabzonspor'u zirveye taşımaya devam ediyor. Sporda günün öne çıkan gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş aktardı...

Süper Lig'de 17. haftada oynanacak olan maçların hakemleri belli oldu. Derbi maçında düdük çalan ve çok tartışılan Cüneyt Çakır ve derbinin VAR hakemi Mete Kalkavan'a görev verilmedi.

Haberin Devamı

UEFA tarafından açıklanan tüm zamanların en iyi futbol takımları arasında Galatasaray, 23. sırayı alarak en başarılı Türk takımı unvanını elde etti.

Beşiktaş’ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Kosovalı stoper Emir Umit, İstanbul’a geldi. Genç futbolcu ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Sezon başında 750 bin Euro kiralama bedeliyle kadroya katılan, ‘Sturridge’ın yedeği olur’ gözüyle bakılan Alexander Sörloth, Trabzonspor’u zirveye taşıyor...

YORUM YAZ