MENÜ

Sporda günün öne çıkan gelişmeleri!

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük risk! Emre Belözoğlu, Serdar Aziz ve Vedat Muriç, Sivasspor karşısında sarı kart görmesi durumunda bu oyuncular Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Trabzonspor'da Jose Sosa ilk 11'e geri dönüyor. Beşiktaş'ta Victor Ruiz takımla çalışmalara başladı. Abdullah Avcı ise Victor Ruiz'i riske etmek istemiyor. Galatasaray’da Onyekuru mesaisi sürüyor. Sarı – Kırmızılı ekip Monaco ile anlaşmaya çok yakın. Sporda günün öne çıkan gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş aktardı!

Süper Lig’in 15’nci haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Emre Belözoğlu, Serdar Aziz ve Vedat Muriç’in Sivasspor karşısında sarı kart görmesi durumunda bu oyuncular Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Antalyaspor maçında cezası olması nedeniyle oynamayan ve Basel’e götürülmeyip dinlendirilen Trabzonspor’lu Sosa, Denizlispor karşılaşmasında 11’e dönüyor. Arjantinli oyuncu idmanlardaki performansıyla da büyük beğeni topluyor.

Beşiktaşta sakatlığı nedeniyle 2 maçtır takımdan ayrı kalan stoper Victor Ruiz takımla çalışmalara başladı. Ancak Abdullah Avcı’nın Ruiz’i riske etmeyerek Fenerbahçe derbisinde sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

Galatasaray’da Onyekuru mesaisi sürüyor. Geçtiğimiz sezon Everton’a kiralanan Onyekuru bu kez yeni takımı Monaco’dan kiralanmak üzere. Sarı – kırmızılı ekip Monaco ile anlaşmaya çok yakın.

YORUM YAZ