MENÜ

Sporda günün öne çıkan gelişmeleri, son 24 saatte yaşananlar!

Tüm dünyada etkisini arttırarak sürdüren corona virüs salgını sebebiyle birçok lige ara verildi. Peki verilen corona virüs arası spor gündemini nasıl etkiledi? Adı farklı kulüplerle anılan futbolcular ne yönde açıklamalar yapıyor? Kulüplerde neler oluyor? Spor dünyasında son 24 saatte öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

Spor dünyasında corona virüsün etkileri… İlk kez Çin’in Wuhan kentinde meydana gelen ardından tüm dünyada hızla yayılarak salgın haline gelen yeni tip corona virüs, spor dünyasını da yakından etkiledi. Salgın sebebiyle liglere ara verilmesinin ardından spor dünyasında neler yaşanıyor? Son 24 saatte öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

TÜRK FUTBOLUNU YASA BOĞAN HABER

Bugün Türk futbolunu yasa boğan bir haber Eskişehir’den geldi. Eskişehirspor'un 20 yaşındaki futbolcusu Kaan Öztürk, dün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

140 BİN TL DOLANDIRILDI

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak dolandırıcıların kurbanı oldu. Kendisini Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olarak tanıtan bir kişi, 'yurtlarda kalan garibanlara erzak dağıtma' yalanıyla Albayrak'tan tam 140 bin TL aldı.

ALTAY BAYINDIR’DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Sergilediği performansla Real Madrid ile Ajax gibi dev takımların listesine giren Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'dan açıklama geldi. Başarılı eldiven, "Fenerbahçe'de başarılı olmak ve Avrupa'da da takımımla başarılı olmak istiyorum. Her şey zamanı gelince güzel. Ayrılacaksam bile hem kulübümün hem de benim menfaatlerimin örtüşmesi ve kulübümün de onayı gerekir" dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İKİNCİ KEZ SAHADA!

Corona virüs salgını nedeniyle futbolcular çalışmalarına evlerinde devam ederken, sahaya inen ilk takımlardan birisi Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılarda, dün yapılan ilk antrenmanın ardından bugün de 8 isim Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek bir çalışma gerçekleştirdi.

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ