MENÜ

Sporda günün öne çıkan gelişmeleri | Son 24 saatte neler yaşandı?

Corona virüs spor dünyasını nasıl etkiledi? Son 24 saatte neler yaşandı? Kulüplerde neler oluyor? Spor dünyasında son 24 saatte öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik ...

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyada etkisini arttıran corona virüs, spor dünyasını ve müsabakaları da yakından etkiliyor. Peki son 24 saatte spor dünyasının öne çıkan gelişmeleri neler? Fanatik TV’den Seçil Menteş sizler için derledi.

Haberin Devamı

A MİLLİ FUTBOL TAKIMIYLA VİDEO KONFERANS!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı oyuncularıyla video konferans yöntemiyle görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da hazır bulundu.

ABDÜLKADİR ÖMÜR AÇIKLADI: ŞAMPİYON OLDUKTAN SONRA...

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür çeşitli açıklamalarda bulundu. Ömür, ‘İlk basamağımda Trabzonspor A Takımı'na çıkmak, orada başarılar elde etmek vardı. Bunu da başardığım için mutluyum. İkinci basamağımda Trabzonspor'da şampiyon olmak var. Umarım bunu da gerçekleştirebilirim. Trabzonspor'da şampiyon olduktan sonra da amacım Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek ve büyük hayallerimi büyük takımlarda gerçekleştirebilmek' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

MERT HAKAN YANDAŞ’TAN GALATASARAY AÇIKLAMASI!

Sezon sonunda Sivassporla sözleşmesi bitecek olan yetenekli futbolcu Mert Hakan Yandaş’ın sosyal medya hesabından Galatasaray’ı takip etmesi, akıllarda soru işareti oluşturdu. Twitter hesabını 2015 yılının Mayıs ayında açtığını belirten Mert Hakan, “O dönem Yeşil Bursa takımında forma giyiyordum. 2015’te Galatasaray’ı takibe almıştım. Uzun süre Twitter’ı zaten kullanmadım. 5 yıl önceki bir olayın bugün olmuş gibi servis edilmesi çok etik değil. Ben hâlâ Sivasspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Sivasspor için mücadelemi vermeye devam edeceğim”ifadelerini kullandı.

SERDAR GÜRLER TRANSFER İDDİALARI HAKKINDA KONUŞTU!

Göztepe'de gösterdiği başarılı performansla adı sık sık Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Gürler, transfer iddiaları için, "Göztepe'de mutluyum. Göztepe'de yarım kalmış hayallerim var. Bu sene toparladık, Avrupa'yı zorlayabiliriz belki. İlk niyetim takıma kalmak; ama transfer söylentileri tabii ki de çok doğal. Benim kafam şu an Göztepe'de." ifadelerini kullandı.

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ