MENÜ

Günün spor haberleri, son 24 saatte öne çıkan haberler!

Corona virüs salgını transfer sürecini nasıl etkiledi? Corona virüs salgınının spor dünyasına etkileri neler? Spor dünyasında son 24 saatte neler yaşandı? Fenerbahçe'den Galatasaray'a Beşiktaş'tan Trabzonspor'a kadar tüm gelişmeleri sizler için derledik. İşte sporda günün öne çıkan gelişmeleri...

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve daha fazlası... Tüm dünyada yaşamı etkisi altına alan yeni tip corona virüs(Covid-19) spor müsabakalarını da yakından etkiledi. Peki liglere verilen bu ara transfer gündemini ve kulüplerin hedeflerini nasıl etkiledi? İşte günün öne çıkan gelişmeleri...

Haberin Devamı

EMRE KILINÇ TRANSFER İDDİALARINA YANIT VERDİ!

Transferin gözde futbolcusu Emre Kılınç, çeşitli açıklamalarda bulundu. İspanya, Fransa ve Almanya’dan teklifler aldığını belirten Kılınç, "Tek başıma olsam hiç düşünmeden Avrupa'ya giderdim ama kararlarımızı ailemi düşünerek alıyorum, kariyerimi eşimle planlıyorum. İstediğiniz kadar para kazanın, iyi yerlere gidin her şeyden önemlisi mutlu olmak." dedi.

ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A!

Bir süredir Loris Karius'un yerine kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş için İngiliz basınından flaş bir iddia geldi. İngiliz The Sun gazetesi, siyah-beyazlı ekibin bir süredir Joe Hart ile ilgilendiğini belirterek, "Joe Hart ile Beşiktaş arasında gittikçe yakınlaşan bir flört dönemi yaşanıyor" ifadesine yer verdi.

Haberin Devamı

ESKİ OYUNCU İTİRAF ETTİ!

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Raul Meireles çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı Lacivertli formayı giydiği dönemle ilgili konuşan Meireles, "Fenerbahçe’deki son 2 yılımda artık aynı tutkuyu, aynı coşkuyu hissetmemeye başladım. Kalkıp idmana gitmek istemiyordum.” ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN ÇİMŞİR: İKİ KULVARDA DA FAVORİYİZ!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, çeşitli açıklamalarda bulundu. Liglerin oynanmasından yana olduğunu belirterek, Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda, ipi göğüsleyeceklerine inançlarının tam olduğunu ve iki kulvarda da favori olduklarını söyledi.

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ