MENÜ

Sporcuların 6 sıra dışı paylaşımı!

Adrenalin dolu paylaşımlara bir de FANATİK gözüyle bakın. Bir BMX bisikletiyle yapılabilecek akrobatik hareketlerden bir kaykayla sınırlarını zorlayan gence, yükseklerden bir kuş misali atlayan sporculardan, korkusuzca kayak yapanlara kadar 6 sıra dışı paylaşım Fanatik TV'den Seçil Menteş'in sunumuyla sizlerle buluşuyor.

Dünyanın en yaratıcı BMX sürücülerinden biri olan Tim Knoll, izlemeye doyum olmayacak sokak sürüşü stilini son olarak memleketi Milwaukee’nin sokaklarında konuşturdu. Amerikalı yıldız, BMX’i akrobasi ve jimnastikle tanıştırarak, Freestyle BMX’in tanımını yeniden yapmayı sürdürüyor. Kaykaydan dalışa, kayaktan akrobatik hareketlere kadar Amerikalı atletlerin korkusuzca gerçekleştirdiği paylaşımlar sizleri izlerken biraz gerebilir. Red Bull sporcularının yapmış olduğu 6 sıra dışı paylaşım, 'Renkli Fanatik' konseptiyle sizlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

TIM KNOLL KİMDİR?

Tim Knoll, ilk olarak 7-8 yaşlarında bisikletle tanıştı ve birkaç küçük numara yapmayı o zamanlar öğrendi. Ama BMX’e adımını asıl olarak 15 yaşında attı. BMX ile tanıştığı ve işi nasıl ilerlettiğini şöyle anlatıyor Knoll:

"Erken çocukluğumu Chicago, Illinois’un banliyösü olan Downers Grove'da geçirdim. Altı yaşımdayken, Milwaukee, Wauwatosa'ya taşındım. 1992'de yedi yaşındayken, ağabeyim ile birlikte BMX dünyasıyla tanıştım. Sokaklarda BMX yapan çocukları ilk gördüğümde büyülenmiştim."

"BMX konusunu ciddiye almaya başladığımda 15 yaşındaydım ve kendimi tamamen flatland'e adamıştım. Sekiz sene flatland sürdükten sonra işin içine sokak stilini de katmak ve her iki tarzı harmanlamak için en temel street figürleri üzerinde çalışmaya başladım. Amacım tamamen freestyle bir tarz yaratmaktı. Bisikletimle hiçbir sınır tanımadan en tarz hareketleri yapmak, asıl hedefim hep bu oldu."

YORUM YAZ