MENÜ

Wanda Nara'dan Mauro Icardi sözleri ve İstanbul itirafı

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin ünlü eşi Wanda Nara, İtalya'da katıldığı bir televizyon programında, Arjantinli oyuncu ile nasıl tanıştıklarını anlatırken bir de İstanbul itirafında bulundu. İşte detaylar...

Wanda Nara'dan Mauro Icardi sözleri ve İstanbul itirafı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Teknik Direktör Okan Buruk'un cumartesi günü için takıma izin vermesini İtalya'ya giderek değerlendirdi. 'Yıldızlarla Dans' programında yarışmacı olarak yer alan Wanda Nara bir süredir İtalya'nın başkenti Roma'da bulunuyor.

Haberin Devamı

Mauro Icardi ve çocukları dün, habersiz bir şekilde Roma'ya giderek Wanda Nara'ya büyük bir sürpriz yapmıştı. Mauro Icardi, dün yarışma programını stüdyodaki konuklar arasında izledi.

WANDA NARA BİLİNMEYENLERİ ANLATTI

Nara, Domenico In'de Mara Venier'in konuğu oldu ve gelen sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

Wanda Naradan Mauro Icardi sözleri ve İstanbul itirafı

Wanda Nara, Mauro Icardi ile ilk tanışmaları ve ilişkilerinin başlangıcını anlattı; "Bana itediği her şeyi anlattı. Çok gençti. 17-18 yaşlarındaydı. Ben boşandıktan sonra ilişkimiz başladığında Arjantin'e dönmüştüm. Bana Milano'ya gitmem için bilet gönderdi ve ben gidemedim çünkü üç çocuğum vardı. Benimle bir ilişki istiyorsa bunun ciddi olması gerektiğini fark etti. Sonra benimle bir aile kurmak istediğini söyledi. 17-18 yaşlarındayken inanılmaz bir olgunluğa sahip olduğunu söyleyebilirim."

Haberin Devamı

"ÇOK KISKANÇTIM"

"İlişkimizin başlamasından beş ay sonra evlendik. Çünkü Icardi, 'Üç tane çocuğumuz var evlenmeliyiz' dedi. Benim üç tane çocuğumu her zaman kendi çocuğu gibi gördü. Başlangıçta çok kıskançtım. Şimdi on yıl sonra o kadar değilim. Aslında sık sık onun seksi fotoğraflarını çekiyorum ve paylaşmasını söylüyorum. O benden biraz daha kıskanç..."

Wanda Naradan Mauro Icardi sözleri ve İstanbul itirafı

WANDA NARA'DAN İSTANBUL SÖZLERİ

Wanda Nara, önümüzdeki hafta 'Yıldızlarla Dans' programı sona ereceği için İstanbul'a dönecek. Nara, İstanbul ile ilgili gelen bir soruya ise şöyle yanıt verdi; "Arjantin'i özlüyorum. Fırsat buldukça gidiyorum. İtalya'da kendimi yabancı gibi hissetmiyorum. Bİrçok insanla tanıştım ve önümüzdeki hafta bu macera biteceği için üzgünüm.

İstanbul'u önceden de biliyordum. Tatile gitmiştim. Hatta Mauro için bir tişört almıştım. Çok güzel bir şehir. Onu İstanbul'a taşınmaya ben ikna ettim."

Wanda Naradan Mauro Icardi sözleri ve İstanbul itirafı

YORUM YAZ