MENÜ

Shakira'nın partisinde sürpriz Barcelonalı: Pique şok olacak

Geçtiğimiz aylarda futbolu bırakan Gerard Pique, eşi Shakira ile sorunlar yaşıyordu. Aldatma gerekçesiyle ayrılan çift, birbirlerine sürekli göndermeler yaparken, Shakira'nın düzenlediği parti olay oldu.

Shakira'nın partisinde sürpriz Barcelonalı: Pique şok olacak

2010'dan beri aşk yaşayan Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique ve ünlü şarkıcı Shakira'nın ayrılığı magazin dünyasının gündemine bomba gibi düşmüştü. İlişkileri süresince dünyaya gelen iki çocukları bile çiftin birlikteliğini ayakta tutamadı.

Haberin Devamı

İspanya basınından yer alan haberlere göre; Shakira, kendisini aldatan Gerard Pique'yi suçüstü yakalamıştı.

GÖNDERMELİ ŞARKI

Shakira, olaylı ayrılık sonrasında eski sevgilisi Gerard Pique için göndermeli bir şarkı yapmıştı. 'Out of Your League' (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da 24 saat içinde 63 milyon kere izlenerek, ilk 24 saatte en çok dinlenen Latin şarkısı unvanını almıştı.

Haberin Devamı

Shakiranın partisinde sürpriz Barcelonalı: Pique şok olacak

Şarkıda Pique’nin yeni partneri olduğu iddia edilen 23 yaşındaki bir kadına gönderme yapan Shakira, "İki 22’liği cebinden çıkaracağını" söylemişti. Shakira ayrıca şarkıda Pique’nin "Vücudunu geliştirmeye çok zaman ayırdığını fakat beynin de gelişime ihtiyaç duyduğunu" ifade etmişti.

BALKONA CADI KOYDU

Yaşananların ardından dünyaca ünlü şarkıcıdan bir hamle daha geldi. İspanyol gazeteci Marc Leirado Millan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Shakira'nın, Pique'nin annesinin evine bakan balkonuna bir cadı figürü yerleştirdiğini öğrendiğini söyledi.

Shakiranın partisinde sürpriz Barcelonalı: Pique şok olacak

PARTİ VERDİ

Shakira yaşanan olayların ardından evinde bir parti düzenledi. Partide Shakira'nın Pique'yi hedef alan şarkısı çalarken katılanlar arasında eski Hollandalı efsane oyuncu Patrick Kluivert da vardı.

Haberin Devamı

Kluivert'ın eşi Rossana, Shakira'nın en yakın dostlarından biri. Partide, Shakira ve arkadaşlarının yüksek seste, Pique için yazılan şarkıyı dinleyerek eşlik ettikleri de görüldü.

YORUM YAZ