MENÜ

Russell Crowe da futbola girdi: Acun Ilıcalı'ya rakip oldu

İngiliz futboluna yatırım yapan isimlerden birinin de ünlü Hollywood oyuncusu Russell Crowe olduğu ortaya çıktı. 59 yaşındaki aktör, Acun Ilıcalı'ya rakip oldu. İşte detaylar...

Russell Crowe da futbola girdi: Acun Ilıcalı'ya rakip oldu

İngiltere'de başta Amerika Birleşik Devletleri ve Arap ülkeleri olmak üzere birçok iş insanı kulüp satın almaya devam ediyor. İş insanlarının yanı sıra ünlü isimler de bazı futbol kulüplerine yatırım yapıyor.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI DA BU KERVANA KATILMIŞTI

Ocak 2022'de İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'i Türk iş insanı Acun Ilıcalı satın almıştı. Takım bu sezon Premier Lig'e çıkmak için play-off oynama potasında yer alıyor.

Russell Crowe da futbola girdi: Acun Ilıcalıya rakip oldu

ACUN ILICALI'YA BÜYÜK RAKİP

Geçen sezon Premier Lig'de mücadele eden ve Championship'e düşen Leeds United'a ünlü film yıldızı Russell Crowe ortak oldu.

Leeds United'ı satın alan 49ers Enterprises'ın ortakları arasında başka ünlü isimler de var. Olimpiyatlara damga vuran ünlü yüzücü Michael Phelps ve golf yıldızı Jordan Spieth de ortaklar arasında bulunuyor.

RUSSEL CROWE BÖYLE AÇIKLADI

Leeds, Oscar ödüllü oyuncunun Hyde Park'taki Brudenell Social Club'da vereceği yaz konserini Twitter üzerinden duyurdu.

Haberin Devamı

Bunun üzerine bir kullanıcı Crowe'un "parasını" Hollywood'un diğer aktörleri Ryan Reynolds ve Rob McElhenney'in sahibi olduğu League Two takımı Wrexham'a yatırmasını önerdi.

Russell Crowe da futbola girdi: Acun Ilıcalıya rakip oldu

Ünlü Gladyatör ve Son Umut filmlerinin başrol oyuncusu ise, bunun üzerine Wrexham ile ilişkisi olduğunu reddetti ve parasını çok sevdiği Leeds'e yatırdığını söyledi: "Wrexham'da olup bitenlerin hiçbir parçası değilim dostum. Ryan ve Rob'dan ve başardıklarından gerçekten etkilendim ama ben bunun bir parçası değilim. Ancak 49er ailesi aracılığıyla LUFC ile finansal olarak çok küçük bir bağlantım var. Yani, evet, aynen... ama tam tersi."

Leeds United şu anda Championship sıralamasında lig liderleri Leicester City ve Ipswich Town'ın ardından üçüncü sırada yer alıyor.

Russell Crowe da futbola girdi: Acun Ilıcalıya rakip oldu

YORUM YAZ