MENÜ

Nicolo Zaniolo aşk hayatı da hızlı! Türk güzeli takibe aldı...

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı dünya yıldızı Nicolo Zaniolo, İstanbul'daki hayatına hızlı başladı! İtalyan yıldız Zaniolo'nun Türk güzelle takipleşmesi sosyal medyada olay oldu.

Nicolo Zaniolo aşk hayatı da hızlı! Türk güzeli takibe aldı...

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde sezonu lider olarak devam eden Galatasaray bu hafta sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Sarı kırmızılı ekipte gözler yeni transferlerde.

Haberin Devamı

İstanbul devi Galatasaray'da yönetim değiştikten sonra yaptıkları transferlerle taraftarın gönlünü kazanan Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur ara transfer döneminde de yine boş durmadı.

Nicolo Zaniolo aşk hayatı da hızlı Türk güzeli takibe aldı...

ARA TRANSFERDE SES GETİRDİLER
Galatasaray yönetimi uzun yıllardır Türk takımlarıyla adı geçen milli yıldız Kaan Ayhan'ı ve Roma'dan ayrılmayı kafaya koyan İtalyan dünya yıldızı Nicolo Zaniolo'yı kadrosuna kattı. Ayrıca Sarı kırmızılılar yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor'dan Sam Edakugbe'yi kadrosuna dahil etti.

ZANIOLO BÜYÜK SES GETİRDİ
Çizme futbolunun yıldızları arasında gösterilen 23 yaşındaki İtalyan kanat oyuncusu Zaniolo, ünlü teknik adam Jose Mourinho ile yaşadığı sıkıntılı süreç nedeniyle Roma'dan ayrılma kararı aldı. Ayrılma kararı sonrasında Galatasaray'a gelen yıldız isim için, yine Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Mancini açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolo aşk hayatı da hızlı Türk güzeli takibe aldı...

'TEK OLASILIK TÜRKİYE'YDİ'
İtalya basınından Il Messaggero'ya konuşan tecrübeli teknik adam, 23 yaşındaki yıldızın kendisine fikrini sorduğunu belirterek şunları ifade etti: "Zaniolo bana fikrimi sorduğunda ona Galatasaray’a gitmesini söyledim. Çünkü forma giymesi ve oynaması gerekiyor. Umarım Galatasaray'da oynar. Çünkü bizim için önemli. Tek olasılık Türkiye’ye gitmesiydi." dedi...

KARŞILIKLI TAKİPLEŞTİLER
Galatasaray'a transfer olduktan sonra resmi bir maça çıkmayan ancak hazırlık maçlarından forma giyen İtalyan yıldız Zaniolo, 2 gol ve 1 asiste imza attı. Bu hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçında taraftarın sahada görmek istediği yıldızla sürpriz bir aşk iddiası gündeme geldi. Zaniolo, Galatasaray taraftarı olduğu bilinin Türk güzelle takipleşti.

Nicolo Zaniolo aşk hayatı da hızlı Türk güzeli takibe aldı...

'YENİ BİR AŞK MI DOĞUYOR'
Galatasaray'ın dev transferi Nicolo Zaniolo Instagram hesabında oyuncu Burcu Özberk ile takipleşmeye başladı. Ünlü oyuncu Burcu Özberk ile İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun takipleşmesi sarı kırmızılı taraftarının dikkatinden kaçmadı. Burcu Özberk ile Galatasaraylı Nicolo Zaniolo'dan gelen hamle , "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu da beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolo aşk hayatı da hızlı Türk güzeli takibe aldı...

İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo 2 yıl önce Sara Scaperrotta'yı Rumen supermodel Madalina Diana Ghenea için terk etmişti. Zaniolo, daha sonra gönlünü ünlü blogger Chiara Nasti'ye kaptırmıştı...

 

 

YORUM YAZ