MENÜ

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan itiraf: Özel kalmasını tercih ederdim

Galatasaray'ın Arjantinli süperstarı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara ilk kez hastalığıyla ilgili bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan itiraf: Özel kalmasını tercih ederdim

Sezon başında Galatasaray'a transferinin açıklanması uzun süren Mauro Icardi'nin bu durumunun eşi Wanda Nara'nın yaşadığı bir hastalıktan dolayı olduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

O dönem Arjantinli bir gazeteci Wanda Nara'nın lösemi olduğunu açıklayarak gündeme oturmuştu. İlerleyen günlerde Mauro Icardi, Galatasaray'a transfer oldu ve eşi de onunla yaşamak üzere İstanbul'a geldi.

Mauro Icardinin eşi Wanda Naradan itiraf: Özel kalmasını tercih ederdim

İLK KEZ KABUL ETTİ

Hola'ya röportaj veren Wanda Nara hastalığı hakkında ilk kez net konuştu. Wanda Nara; "Ben lösemiyim. İlk başlarda 'Bende birşey var' diyordum, sonra ona hastalık demeyi başardı. Şimdi de adını koydum." diye konuştu.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ 100. YAŞINI KUTLUYOR

HABERİ İLK YAYAN GAZETECİ HAKKINDA KONUŞTU

Wanda Nara'nın lösemi olduğunu ilk olarak Jorge Lanata isimli gazeteci açıklamıştı. Wanda Nara, Arjantinli gazeteci hakkında da açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardinin eşi Wanda Naradan itiraf: Özel kalmasını tercih ederdim

"Her hafta Fundaleu'dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky'ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum. Her hafta sonuçları almaya gittiğimde nefesim kesiliyor. Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata'yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi."

YORUM YAZ