MENÜ

İsveç'in en iyisi yine Zlatan!

Zlatan İbrahimovic, ülkesinin en iyi futbolcusu seçildi. Başarılı futbolcu, İsveç'in önemli gazetelerinden Aftonbladet ve İsveç Futbol Federasyonu ortaklığında verilen 'Yılın İsveçli oyuncusu' ödülünü alırken 12 yıllık sevgilisi Helena gözyaşlarını tutamadı.

İsveç'in en iyisi yine Zlatan!


Kendine olan güveni, futboldaki yeteneği, sivri diliyle her ne kadar zaman zaman eleştirilse de o dünyanın en sevilen futbolcularından biri olmayı başardı. Deneyimli yıldız Zlatan İbrahimoviç, yeşil sahalardaki başarısı ise ülkesinde bir kez daha takdir edildi. İsveç'in önemli gazetelerinden Aftonbladet ve İsveç Futbol Federasyonu ortaklığında düzenlenen organizasyonda Paris Saint Germain'in yıldızı bir kez daha 'Yılın İsveçli Oyuncusu' seçildi.

Gözyaşlarını tutamadı

Gecede ödül almak için kürsüye geldiğinde, yıl içinde kardeşini kaybetmenin derin bir üzüntüsü içinde olduğunu ifade eden Zlatan, geceye katılanlara da duygusal anlar yaşattı. Zlatan, hissettiklerini ifade ederken 2002 yılından bu yana birlikte olduğu, 2 çocuğunun annesi Helena Seger de gözyaşlarına hakim olamadı.

Derleyen: Deniz Satar





Haberin Devamı
YORUM YAZ