MENÜ

Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva ile Berke Özer'den ilk fotoğraf

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Arina Fedorovtseva özel hayatıyla gündem oldu. Arina, bir AVM'de eski Fenerbahçeli Berke Özer ile görüntülenmişti. İki isimden yeni fotoğraf geldi.

Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva ile Berke Özer'den ilk fotoğraf

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Misli Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan Arina Fedorovtseva yeni sezon öncesi aşk hayatıyla gündeme geldi. Arina, eski Fenerbahçeli Berke Özer ile yemekte poz verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opetin yıldızı Arina Fedorovtseva ile Berke Özerden ilk fotoğraf

FENERBAHÇE'DE 3. SEZONUNU GEÇİRECEK

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Dinamo Kazan ve Rusya’nın alt yaş milli takımlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Rus smaçör Arina Fedorovtseva’yı 2021 yılında renklerine bağlamıştı. Fenerbahçe Opet forması giyen Arina Fedorovtseva, gösterdiği performans ile taraftarın kısa sürede sevgilisi haline geldi.

'GALATASARAY'I HAFİFE ALAMAZSINIZ'

'TÜRKLER BANA EVLENME TEKLİF EDİYOR'

Arina Fedorovtseva, geçen sene verdiği bir röportajda futbolcuların kendisine mesaj attığın söylemişti, Rus voleybolcu "Evet mesaj atıyorlar ve bu kadar. Her şeyin bir zamanı var. Şu an için sadece voleybol ve bu harika" ifadelerini kullanmıştı. Federovtseva, geçtiğimiz yıl da Türkler hakkındaki açıklamaları ile gündeme gelmişti. Türk erkeklerinin kendisine evlenme teklifi ettiğini söyleyen genç voleybolcu bu konuda şu ifadeleri kullanmıştı: "Bana sosyal medyadan sık sık ne kadar güzel olduğumu söyleyip kahve içmeye davet ediyorlar. İstanbul’a geldiğimden beri çok fazla evlenme teklifi aldım."

Haberin Devamı

EYÜPSPOR-GİRESUNSPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Son zamanlarda aşk hayatı ile gündeme gelen Arina Federovtseva, dün gece oynanan Eyüpspor-Giresunspor maçını tribünden takip etti. Anna Lazareva da takım arkadaşının yanında maçı takip edenlerin arasındaydı.

ARINA - BERKE ÖZER AŞKI DOĞRULANDI

Eyüpspor - Giresunspor maçını tribünden takip eden 19 yaşındaki voleybolcu son zamanlarda adı sıklıkla Eyüpspor kalecisi Berke Özer ile anılıyordu. Arina'nın maçı tribünden takip etmesinin ardından bu iddiaları doğrulanmış oldu. Rus voleybolcu Instagram hesabından Berke Özer'i takip ediyor. Fenerbahçe Opet'in genç voleybolcusu, bu kez Eyüpspor kalecisi Berke Özer ile bir alışveriş merkezinde el ele görüntülendi.

İLK FOTOĞRAF VERİLDİ

Fenerbahçeli voleybolcular Anna Lazereva, Fetisova, Meliha İsmailoğlu, Arina akşam yemeğinde buluştu. Arina Fedorovtseva yemekte Berke Özer ile yana yana oturdu.

Fenerbahçe Opetin yıldızı Arina Fedorovtseva ile Berke Özerden ilk fotoğraf

BERKE 4 YIL FENERBAHÇE FORMASI GİYDİ

Berke Özer, 2018'de Altınordu'dan Fenerbahçe'ye gelmişti. 23 yaşındaki eldiven 1 Eylül 2022'de sarı-lacivertli takıma veda etmiş, Portekiz'in Portimonense takımına transfer olmuştu. Eyüpspor, genç eldiveni Ocak 2023'te renklerine katmıştı. Kısa bir süre Ümraniyespor'a kiralanan Berke, takımına tekrar geri döndü.

YORUM YAZ