MENÜ

Eski Fenerbahçeli Max Kruse'ye ilginç yasak! Artık yiyemeyecek

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve kariyerine Paderborn'da devam eden Max Kruse en sevdiği yiyecekten mahrum kaldı. İşte kariyerine Almanya'da devam eden 35 yaşındaki oyuncuya yasak olan yiyecek.

Eski Fenerbahçeli Max Kruse'ye ilginç yasak! Artık yiyemeyecek

2019/2020 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Alman oyuncu Max Kruse, ülkesinde ilginç bir yasakla gündeme geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARİYERİ

2019/2020 sezonu öncesi Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren Max Kruse, Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Süper Lig'de sahaya çıktığı 20 maçta yedi gol ve yedi asistlik performans sergileyen Kruse, daha sonra sözleşmesini tek taraflı feshederek sarı - lacivertlilerden ayrılmıştı.

EŞİYLE CANLI YAYINDA KAVGA ETTİ

Max Kruse'nin Türk eşi Dilara Kruse, Tiktok'ta yaptığı canlı yayınlarla biliniyor. Bir sabah Dilara Kruse yine Tiktok yayını açtığı esnada Alman yıldızla tartışmaya başladı.

Paderborn'da bir otel odasında oldukları anlaşılan çiftin tartışmasında, Dilara'nın, Max Kruse'ye 'Canlı yayında olduğum her an yapıyorsun. Kavga başlatıyorsun." dediği görüntülere yansımıştı.

Eski Fenerbahçeli Max Kruseye ilginç yasak Artık yiyemeyecek

ÇİKOLATA YEMESİ YASAKLANDI

Haberin Devamı

Çikolatalı fındık ezmesini çok sevmesiyle bilinen Max Kruse artık en sevdiği yiyecekten mahrum kalacak. Kendisine ait Instagram hesabından açıklama yapan 35 yaşındaki oyuncu, "Yeni bir şey denemek istedim ve bir haftadır katojenik besleniyorum. Katojenik beslenmenin tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum. Kesinlikle karbonhidrat ve şeker yok." ifadelerini kullandı.

AVRUPA'NIN GÖZDE KALECİLERİ...

* Ketojenik diyet, düşük karbonhidratlı ancak yüksek yağlı bir diyettir. Balık ve peynire izin verilir. Ekmek, makarna ve şeker gibi ürünler tabudur. Ketojenik diyetin avantajı: Kilolar kısa bir süre sonra gözle görülür şekilde düşer.

Eski Fenerbahçeli Max Kruseye ilginç yasak Artık yiyemeyecek

Max Kruse'ye çikolatalı fındık ezmesi yemeyi kendi özel doktoru ve kulüp doktorlarının telkin ettiği öğrenildi.

Eski Fenerbahçeli Max Kruseye ilginç yasak Artık yiyemeyecek

YORUM YAZ