MENÜ

Astroloji'de Futbol: Süper Kupa finali, Galatasaray - Fenerbahçe başkanı, Icardi ve Arda Güler'in geleceği...

Astrolog Duygu Sevinç Sevin, olası futbol gündemini fanatik.com.tr YouTube kanalına anlattı. İlk olarak 7 Nisan'da oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa finaline değinen Sevin, takımların kuruluş tarihleriyle birlikte astroloji haritalarını çıkardığını dile getirdi.

Astrolog Duygu Sevinç Sevin, olası futbol gündemini fanatik.com.tr YouTube kanalına anlattı. İlk olarak 7 Nisan'da oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa finaline değinen Sevin, takımların kuruluş tarihleriyle birlikte astroloji haritalarını çıkardığını dile getirdi. Süper kupa finali ne olur? Fenerbahçe - Galatasaray maçını kim kazanır, hangi takımın şansı daha yüksek? Her iki takımın taraftarları için astroloji haritası ele alındı.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Galatasaray ve Fenerbahçe'deki başkanlık sürecini harita üzerinden anlatan Duygu Sevinç Sevin; Galatasaray başkanı kim olacak, Fenerbahçe başkanı kim olacak? hakkında olası durumları; Ali Koç, Aziz Yıldırım ve Saadet Saran'ın haritasını yorumlayarak anlattı.

Son olarak ise Mauro Icardi, Okan Buruk, İsmail Kartal ve Arda Güler'in haritasını yorumlayan Duygu Sevinç Sevin, astrolojide futbol gündemini ihtimaller üzerinden paylaştı.

YORUM YAZ