8. Lig'de forma giyen eski Fenerbahçeli Martin Skrtel'den harika gol

Bir dönem Fenerbahçe ve Başakşehir formaları da giyen Slovakyalı eski yıldız oyuncu Martin Skrtel kariyerine 8. Lig'de devam ediyor. Tecrübeli stoperin attığı gole ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

8. Lig'de forma giyen eski Fenerbahçeli Martin Skrtel'den harika gol

Bir dönem Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Slovak oyuncu Martin Skrtel, Mayıs ayında sağlık sorunları nedeniyle futbola veda etmişti.

Haberin Devamı

Skrtel, Spartak Trnava'da futbolu bırakmak zorunda kaldığı günlerde, "Tıbbi bir durum var. Kalp plaklarıyla ilgili bir sorun. Beni sadece futbolda değil, özel hayatımda da kısıtlıyor.

Son aylarda haplar ve iğneler eşliğinde antrenman yapıyorum. Aci çekmeden geçen tek bir günü hatırlamıyorum. Ağrılarım çok kötü, tribünlerdeki bu baskıyı kaldırmazdım" ifadelerini kullanmıştı.

8. LİG'E GİTTİ

Eski Slovak yıldız Ağustos ayında, sürpriz bir şekilde Slovakya 8. Lig ekibi Hajskala Raztocno'da forma giymeye başlamıştı. Ağustos ayında yeni takımıyla sözleşme imzalayan 38 yaşındaki oyuncu 5-4 biten ilk maçında bir de kafa golü atmıştı.

8. Ligde forma giyen eski Fenerbahçeli Martin Skrtelden harika gol

104 kez Slovakya A Milli Takımı'nın formasını da giyen Skrtel, takımının serbest vuruşlarını da kullanmaya başladı. Tecrübeli oyuncu takımının 2-1 kaybettiği maçta kazanılan bir serbest vuruşta topun başına geçti. Skrtel'in kaleye gönderdiği top filelerle buluştu.

Haberin Devamı

SEVILLA MAÇI ÖNCESİ ALTAY SÜRPRİZİ

SKRTEL'İN KARİYERİ

Futbola FK Banik Prievidza'da başlayan Skrtel, ardından bir diğer Slovakya ekibi olan Trencin'e transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkatleri çeken başarılı savunma oyuncusu 300 bin Euro karşılığında 2004 yılında Zenit'e transfer oldu.

Dört yıl Rusya'da kalan Skrtel, 10 milyon Euro bedelle İngiliz devi Liverpool'a tansfer olmuştu. Sekiz yıl İngiltere Premier Ligi'nde üst düzey mücadele eden Slovakyalı yıldız 2016 yılında 6 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu.

8. Ligde forma giyen eski Fenerbahçeli Martin Skrtelden harika gol

Süper Lig'de 109 maça çıkan Skrtel, Ağustos 2019'da Atalanta'ya transfer oldu, ancak bir ay sonra Başakşehir'e transfer olarak Türkiye'ye geri döndü. Tecrübeli savunmacı son olarak da Spartak Trnava'da oynamıştı.

YORUM YAZ