MENÜ

Spor dünyasında öne çıkan gelişmeler, son 24 saatte öne çıkan gelişmeler!

Corona virüs salgını sebebiyle liglere verilen ara spor dünyasını nasıl etkiledi? En çok merak edilen ve Google'da aratılan transfer iddialarından futbolcuların karantina günlerine, liglerin akıbetinden erteleme kararlarına kadar tüm detaylar haberimizde. İşte son 24 saatte sporda günün öne çıkan gelişmeleri!

Spor dünyasında öne çıkan gelişmeler... İlk kez Çin'in Wuhan kentinde etkisini gösteren yeni tip corona virüs, spor dünyasını ve müsabakalarını da yakından etkiledi. Ülkemizde de etkilerini arttırarak gösteren virüs salgını sebebiyle liglere verilen arada neler oluyor? İşte son 24 saatte günün öne çıkan gelişmeleri:

Haberin Devamı

RONALDİNHO İLK KEZ KONUŞTU!

Abisiyle ile Paraguay'a sahte pasaport ile girerken yakalanan efsane futbolcu Ronaldinho ilk kez konuştu. Efsane futbolcu ‘Hapse gireceğimi öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Bu beni çok etkiledi. Olayların buralara geleceğini hiç tahmin edemezdim.’’ dedi.

FENERBAHÇE'YE RAKİP!

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan ve Ganalı futbolcu Asamoah'ı transfer listesinin bir numarasına yazan Fenerbahçe'ye bu transferde rakip çıktı. İnter ile olan sözleşmesi 2021 yılında bitecek olmasına rağmen kadroda düşünülmeyen Ganalı futbolcuya Fenerbahçe ve Watford talip oldu.

ZEKERİYA ALP'TEN 'HAZIRIZ' MESAJI!

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, liglerin başlama talimatı verildiği an tüm hakem camiası olarak hazır olduklarını söyledi. Demirören Haber Ajansı'na bilgiler veren Zekeriya Alp, ev içi ve ev dışında hakemlere kendilerini nasıl antrene edeceklerine dair bilgilerin aktarıldığını da belirtti.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU: KARARI BEKLİYORUZ

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu Fox TV'de yayınlanan sahur programına katıldı. Belözoğlu ‘’"Kulübümüzün hazırladığı bir programımız var. Haftada 4 gün ev idmanı yapıyoruz. Federasyonun alacağı kararı bekliyoruz.’’ dedi.

BEŞİKTAŞ'TA ERTELEME

Beşiktaş Kulübü Derneği’nin mayıs ayında yapılması planlanan olağan idari ve mali genel kurul toplantısı, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ağustos ayına ertelendi.

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ