MENÜ

Spor dünyasında bir tarafta umut bir tarafta acı

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası spor dünyası için de bir yandan üzücü, bir yandan sevindirici haberler geliyor.

Spor dünyasında bir tarafta umut bir tarafta acı

Yüzyılın felaketi olarak tarif edilen ve Türkiye'nin 10 ilini etkileyen 2 büyük deprem sonrası herkes umutla enkaz altındaki yakınlarının çıkartılmasını beklerken birçok kişi de ailesini, yakınını kaybetti. Spor camiasında da güreş, voleybol, hokey, binicilik, atıcılık ve birçok branşta sporcular, antrenörler, teknik ve idari ekipteki isimler deprem felaketinde hayatını yitirdi. Üzücü haberler gelmeye devam ediyor...

Haberin Devamı

ÜZÜCÜ HABERLER SÜRÜYOR

Voleybolda; Malatya BBSK forması giyen sporcu Murat Çiloğulları'nın hayatını kaybettiğini duyuruldu. Judoda, Hatay’da eski milli judocu Neşe Demiralay Yiğitbaşı'nın eşi ve çocuklarıyla birlikte enkaz altında kalarak yaşamını yitirdiği bildirildi. Aynı şekilde Bocce Bowling Dart Federasyonu, Osmaniye ili sporcusu Müslüm Onur Doru’yu kaybettiklerini açıkladı.

HALTER CAMİASINDAN GÜZEL HABER

Bir taraftan da enkaz altından kurtarılma haberleri geldi. Türkiye Halter Federasyonu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Kulübü sporcusu Büşra Kayadibi ve ablasının 3 günün ardından enkaz altından sağ olarak çıkarıldığını açıkladı.

YORUM YAZ