MENÜ

Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu: UEFA'yı göreve davet ediyorum

Paris Saint Germain - Başakşehir maçında temsilcimiz 4. hakem tarafından yapılan ırkçılık skandalı sonrası sahadan çekildi. Uzun süre duran karşılaşmada nihai karar verildi ve karşılaşmanın ertelenmesi uygun görüldü. Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TRT Spor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Paris Saint Germain - Başakşehir maçında temsilcimiz 4. hakem tarafından yapılan ırkçılık skandalı sonrası sahadan çekildi. Uzun süre duran karşılaşmada nihai karar verildi ve karşılaşmanın ertelenmesi uygun görüldü.

Haberin Devamı

Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TRT Spor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşanan olayın dostluk, kardeşlik, sporun birleştiren gücüyle ilgili olmadığını söyleyen Kasapoğlu, "Bu ırkçılık hiçbir yönü ile tasvip edilemez bir konu. UEFA'yı göreve davet ediyoruz." dedi.

Yaşanan olayın dostluk, kardeşlik, sporun birleştiren gücüyle ilgili olmadığını söyleyen Kasapoğlu, "Hayatın hiçbir noktasında ayrımcılığı ve ırkçılığı tasvip etmek mümkün değil. Ben yaşanan olayı kınıyorum. Onurlu tavrıyla bu manada ders veren takımımızı ve sporcularımızı da kutluyorum." dedi.

UEFA'nın Paris Saint Germain - Başakşehir maçında yaşanan skandala tavrını en sert şekilde göstermesi gerektiğinin altını çizen Muharrem Kasapoğlu, "Bu ırkçılık hiçbir yönü ile tasvip edilemez bir konu. UEFA'yı göreve davet ediyoruz. Biz hayatın hiçbir noktasında hiç kimsenin ayrımcılığa maruz kalmasına razı olmayız. Bu konunun muhatabı olan takımımız ve sporcumuz hiçbir zaman yalnız değildir. Gerek devletimi gerek ilgili kurumlarımız gereken aksiyonu almışlardır." dedi.

YORUM YAZ