MENÜ

Spartak Moskova Ozan Tufan transferini yalanladı

Adı Spartak Moskova ile anılan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan ile ilgili Rus ekibinden açıklama geldi. Spartak Moskova Halkla İlişkiler Departmanı Direktörü Anton Fetisov, Ozan ile ilgilendikleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Ocak ayı transfer döneminde adı sık sık Spartak Moskova ile anılan Ozan Tupan için Rus ekibinin 32 milyon euro teklif etmeyi planladığı iddia edilmişti.

Spartak Moskova Ozan Tufan transferini yalanladı

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan'ın transferiyle ilgili Rus kulübü Spartak Moskova'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Spartak Moskova Halkla İlişkiler Departmanı Direktörü Anton Fetisov, Rus basını Sport24'e verdiği röportajda Ozan Tufan ile ilgilendikleri yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Avrupa devleri peşinde

Ocak ayı transfer döneminde adı sık sık Spartak Moskova ile anılan Ozan Tufan için Rus ekibinin 32 milyon euro teklif etmeyi planladığı iddia edilmişti. 26 yaşındaki futbolcu, Liverpool, Everton ve Crystal Palace gibi İngiltere Premier Lig ekiplerinin gündeminde yer alıyor.

Spartak Moskova Ozan Tufan transferini yalanladı

Haberin Devamı

YORUM YAZ