MENÜ

Space Soldiers, ECS Season 6 Europe Challenger Cup'a katılmaya hak kazandı!

Ülkemizin önde gelen CS: GO ekiplerinden Space Soldiers, 27-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan ECS Season 6 Europe Challenger Cup‘ta mücadele edecek.

Space Soldiers, ECS Season 6 Europe Challenger Cup'a katılmaya hak kazandı!

Bu turnuvaya katılmak amacıyla katıldığı ECS Season 6 Europe Qualifier 2 turnuvasında iki maça çıkan temsilcimiz, 2 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. İlk maçını çeyrek finaller kapsamında Danimarka ekibi aeM‘ye karşı oynayan Space Soldiers, ilk haritada Cache ile karşılaştı. İlk yarıyı 12-3 önde kapatan SS, ikinci yarıda da rakibine raund vermedi ve maçtan 16-3 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti. İkinci haritada da ilk yarıyı 10-5 önde kapatan temsilcimiz, maçtan da 16-8 galip ayrılarak seriyi 2-0’a getirdi.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte yarı finale yükselen Space Soldiers’ın rakibi Polonya ekibi Invizy oldu. Yarı final karşılaşmasının ilk haritası olan Cache’de ilk yarıyı 13-2 Space Soldiers üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıda biraz zorlanmasına rağmen 16-10 kazanan ekibimiz ikinci haritaya 1-0 önde girdi. Maalesef bu yarıda temsilcimiz güzel bir performans sergileyemedi ve ikinci yarıya 11-4 geride girdi. İkinci yarıda da varlık gösteremeyen SS, maçtan 16-7 mağlup ayrıldı. İkinci haritada alınan mağlubiyetin de hırsıyla birlikte üçüncü haritaya başlayan ekibimiz, ilk yarıyı 13-2 önde kapattı. İkinci yarıyı da çabucak bitiren ekibimiz maçtan 16-2 galip ayrıldı ve ECS Season 6 Europe Challenger Cup’a katılmaya hak kazandı. (Playerbros)

YORUM YAZ