MENÜ

Space Soldiers, Cloud9'ı devirmeyi başardı.

Boston New Legends aşaması ikinci turunda Cloud9 ile karşılaşan Space Soldiers, rakibini 16-13 mağlup etmeyi başardı.  Bu sonuçla temsilcimiz üçüncü turda galibiyet-mağlubiyet durumu 1-1 olan takımlardan biriyle karşılaşacaktı.

Space Soldiers, Cloud9'ı devirmeyi başardı.

Boston New Legends aşaması ikinci turunda Cloud9 ile karşılaşan Space Soldiers, rakibini 16-13 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla temsilcimiz üçüncü turda galibiyet-mağlubiyet durumu 1-1 olan takımlardan biriyle karşılaşacaktı.

Space Soldiers bugün saat 02:45 de Gambit Gaming ile karşılaşacak. Büyük ölçüde HellRaisers takımı oyuncularını kadrosuna katan Gambit Gaming ile karşılacak olan Space Soldiers daha önce ESWC 2016 Paris’te çeyrek final rakibi Gambit‘i 2-1 yenerek yarı finale adını yazdırmıştı.

Maçın başlamasına saatler kala Türkiye'nin köklü takımlarından West Side gaming kaptanı Burak'Potin'Kubat'ın maç öncesi yorumları şu şekildeydi:

"Öncelikle Space Soldiersın bu turnuvada her takımı yenebilme potansiyeli olduğunu söylemeliyim. Her ne kadar birinci seviye takımların yer aldığı bir turnuva olsa da Space Soliders rakipleri tarafından çok iyi bilinmiyor. Daha önce gambit ile 13 defa karşı karşıya gelen Space Soldiers, bu karşılaşmalardan 5 tanesini kazanabildi. Ama burası Major ve çok farklı bir atmosfer var. Space Soldiers oynadığı SK maçı ve Cloud9 maçından sonra özgüveni daha yüksek bir takım oldu. Haritaya da bağlı olmakla birlikte Space Soldiers'ın kazanacağı düşüncesindeyim. Dosia IGL olduktan sonra özellikle T tarafında Gambit'in zayıf noktaları ortaya çıktı. Space Soldiers bu zayıf noktaları lehine kullanabilirse galip gelebilir. Mou'nun AWP'sine ve AdreN'in bireysel çıkışlarına dikkat etmek gerek. Gambit okuması zor bir takım değil, umarım Space Soldiers rakibine karşı güzel bir hazırlık yapmıştır."

Biz de değerli yorumları için Burak'Potin'Kubat'a teşekkür ediyor ve Space Soldiers'a başarılar diliyoruz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ