MENÜ

Space Jam 2 geliyor!

Space Jam 2 için heyecan dorukta, filmden ilk tanıtım görseli de geldi. 1996 yapımı Space Jam'in devam filmi olacak olan yapımdan gelen ilk görselde, ilk filmin rüya takımı yeniden toplanıyor.

Space Jam 2 geliyor!

Space Jam 2 için heyecan dorukta, filmden ilk tanıtım görseli de geldi. 1996 yapımı Space Jam'in devam filmi olacak olan yapımdan gelen ilk görselde, ilk filmin rüya takımı yeniden toplanıyor. Takımın soyunma odasından gelen görselde Bugs Bunny, Duffy Duck ve Tweety gibi ikonik çizgi film karakterleri tekrar sahaya dönüyor.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Gotham ödüllü Terence Nance'in oturacağı devam filmi geleneğini bozmuyor ve ilk filmin başrolü Michael Jordan'ın ardından devam filminde de başrolüne başarılı basketbol yıldızı LeBron James'i yerleştiriyor. Ünlü basketbolcu LeBron James daha önce Amy Schumer'ın başrolünde yer aldığı Trainwreck filminde yer almıştı. Filmin senaryosunda ise daha önce Jason Bateman'ın başrolünde yer aldığı Bad Words filminin senaristliğini üstlenen Andrew Dodge'un imzası var. Filmin yapımcıları arasında ise bu yılın hit süper kahraman yapımlarından Black Panther'in yönetmeni Ryan Coogler yer alıyor.

"Space Jam" 230 milyon dolarlık gişe hasılatı yaparak tüm zamanların en çok kazanan basketbol filmi ünvanını kazanmıştı. Bakalım devam halkası nasıl bir çizgi izleyecek?

Haberin Devamı

Beyaz Perde

YORUM YAZ