MENÜ

Sözünün eri adam

Milli maçta zaferi getiren Burak, “Temsil ettiğim Trabzonspor için de golümü atacağım” dedi, Ankaragücü karşısında Fırtına'yı ipten aldı. 5 maçta 8 kez fileleri sarsan genç yıldız buna karşın tevazuyu elden bırakmıyor.

Sözünün eri adam

A Milli Takım’ın Azerbaycan karşısındaki tek golünü atarak Ay-Yıldızlı ekibimize Play-Off kapısını açan Burak Yılmaz, Trabzonspor’u da sırtlamaya devam ediyor. Bu sezon Süper Lig’de Bordo-Mavili formayı giydiği 5 karşılaşmada da ağları sarsarak 8 gole imza atan genç futbolcu, takımının zirve yarışında yer almasında büyük katkı sağladı. Azerbaycan mücadelesinden sonra yaptığı açıklamada, “Temsil ettiğim Trabzonspor için de golümü atacağım” diyen Burak, sözünün eri olduğunu gösterdi, Ankaragücü’ne attığı frikik golüyle galibiyeti getiren isim oldu. En büyük üzüntüsünün Şampiyonlar Ligi’nde forma giyememek olduğunu kaydeden 26 yaşındaki futbolcu, “Takımımı

Haberin Devamı

son kez televizyondan izleyeceğim.

Çok can sıkıcı bir durum. Umarım bu durumu kalan maçlarda telafi ederim” ifadesini kullandı.
‘Abartmayın, işimi yaptım’Formunun zirvesinde olmasına karşın tevazuyu da elden bırakmayan Burak, “Performansımı abartmayın. Biz takım olarak kazanıyoruz. Bu takımda benim işim gol atmak ve ben sadece işimi yapıyorum” dedi.

YORUM YAZ