MENÜ

"Soyunma odasında ne konuşulduğunu duymak isterdim" (Rusya - Türkiye)

Türkiye'nin Rusya ile oynadığı UEFA Uluslar Ligi maçında kazanan çıkmadı. İlk yarıdaki oyunuyla eleştirilen Ay-yıldızlılar, karşılaşmanın ilk devresini de 1-0 geride tamamlamıştı. İkinci yarıda bambaşka bir oyunla sahada yer alan A Milli Futbol Takımımız, aradığı golü de Kenan Karaman'la buldu. İkinci yarıdaki performansıyla birçok gol pozisyonuna giren Türkiye, 1 puana razı oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Türkiye'nin Rusya karşısındaki ilk yarı ile ikinci yarı performansını değerlendirdi.

UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda oynanan Rusya - Türkiye maçında kazanan çıkmadı. İlk yarıdaki oyunuyla eleştirilen Ay-yıldızlılar, karşılaşmanın ilk devresini de 1-0 geride tamamlamıştı. İkinci yarıda bambaşka bir oyunla sahada yer alan A Milli Futbol Takımımız, aradığı golü de Kenan Karaman'la buldu.

Haberin Devamı

İkinci yarıdaki performansıyla birçok gol pozisyonuna da giren Türkiye, 1 puana razı oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Türkiye'nin Rusya karşısındaki ilk yarı ile ikinci yarı performansını değerlendirdi.

Rusya - Türkiye maçının ilk yarısında topun hızını ve kontrolünü belirleyen tarafın Rusya olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Milli Takımımızın soyunma odasında ne konuşulduğunu duymak isterdim. İçeride ne konuşuldu da bu takım bu kadar değişti, bunu gözlemlemek isterdim." dedi.

Rusya karşısında alınan 1 puanın iyi bir sonuç olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Devreye 4-0, 5-0'lık skorlarla da girebilirdik. Oynanan oyuna göre bizim için ilk yarıdaki 1-0'lık skor iyi bir skordu. İkinci yarıda bambaşka bir Milli Takım geldi." dedi.

YORUM YAZ