MENÜ

Şov sırası Fener'de

Fenerbahçe, transferdeki Sarı-Kırmızı rüzgâra set çekme hazırlığında. Sarı-Lacivertliler, Lyon'un 26 yaşındaki forvetini renklerine bağlamak üzere...

Şov sırası Fener'de

Varan 1: Gomis

“Bafetimbi ile Türkiye’den büyük bir takım ciddi şekilde ilgileniyor. Tekliflerini düşünüyoruz...” Fransız devi Lyon’un başkanı Jean Michel Aulas, önceki gün aynen bu ifadeyi kullandı. Aulas’ın, Avrupa piyasasında ismi önemli kulüplerle anılan Bafetimbi Gomis için yeni bir pazar yaratmayı hedeflediği düşünüldü, ama gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Fenerbahçe, Lyon’un 26 yaşındaki milli forveti için çok cazip bir teklif yapmıştı ve Aulas da bu teklife dikkat çekiyordu. Aykut Kocaman takımın başına geçtiğinden bu yana transfer pazarında ilk adres olarak Fransa’ya uğrayan Fenerbahçe’nin, siyahi golcü için çok ciddi bir çalışma yürüttüğü öğrenildi. Hamit, Burak ve Amrabat bombalarını patlatan Cim Bom’a kontra yapmayı hedefleyen Sarı-Lacivertli ekibin, 1.84 boyundaki Gomis’in transferinde son aşamaya geldiği bildirildi.

Hasan Çetinkaya Fransa’da
İdari menacer Hasan Çetinkaya’nın, Topuk Yaylası’ndan ayrılarak Fransa’ya gittiği ve görüşmeleri yürüttüğü öğrenildi. Son anda bir pürüz çıkmazsa Gomis’in, pazartesi günü Avusturya’ya geçecek olan Fenerbahçe’nin kamp kadrosuna dahil edileceği konuşuluyor. Lyon’da 2009’dan bu yana forma giyen ve Fransa Milli Takımı’nda da görev yapan Gomis, kariyeri boyunca 82 gol atarak 100 gol barajına yaklaştı.



Varan 2: Rolando


Taarruza geçen Fenerbahçe, farklı mevkileri Avrupa’nın yıldızlarıyla takviye etmekte kararlı görünüyor. Dün basın toplantısında Yobo’nun transferindeki gecikmeyle ilgili rahatsızlığını dile getiren Kocaman’ın, alternatif ismi bulduğu ortaya çıktı. Genç hocanın, Porto’nun savunmadaki sigortası Rolando’yu Egemen Korkmaz’la birlikte oynatmayı planladığı öğrenildi. EURO 2012’de Portekiz Milli Takımı formasını da giyen 26 yaşındaki oyuncunun İtalyan devlerinin de takibinde olduğu biliniyor. Hatta La Gazetta dello Sport dünkü manşetinde Milan’ın, Rolando’ya olan ilgisine yer verdi. Ancak Fenerbahçe’nin işi fazla uzatmadan, Portekizli savunmacıya imza attıracağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Can Gebetaş

YORUM YAZ