MENÜ

Şov sırası Cenk Tosun'da

Beşiktaş’la çıktığı son 2 lig maçını boş geçen Cenk Tosun, Kayseri karşısında gollerine kaldığı yerden devam etmek istiyor. 25 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılılar’ı yıkıp hem takımına galibiyeti getirmeyi hem de krallık yarışında farkı açmayı istiyor.

Şov sırası Cenk Tosun'da

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon ortaya koyduğu mükemmel performansla alkış toplayan Cenk Tosun, 16 golle krallık yarışındaki liderliğini sürdürüyor. Bu alanda rakiplerinin açık ara önünde bulunan milli futbolcu, ligdeki 2 maçlık suskunluğunu bu akşam Kayserispor’la oynayacakları mücadelede bozmak istiyor.

Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçlarının ardından Olympiakos’la Atina’da oynadıkları UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasını da boş geçen 25 yaşındaki futbolcu, Vodafone Arena’da taraftarı önünde ilk 11’de çıkacağı oyunda atacağı gollerle hem takımına 3 puanı getirip hem de çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Peşinde Demba Ba var!

Kayserispor mücadelesi öncesinde yapılan takım çalışmalarındaki hırslı görüntüsüyle dikkat çeken başarılı futbolcu, istekli futboluyla hocası Şenol Güneş’i de sevindiriyor.

Aboubakar’ın Afrika Uluslar Kupası’ndan dönmesi, Demba Ba’nın da sakatlığını atlatması sonrasında bir anda forma yarışında 2 takım arkadaşını daha bulan Cenk, form grafiğini yüksek tutup formasını kaptırmamanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ