MENÜ

Şota'dan takımına rehavet uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Avrupa Ligi'nde Differdange eşleşmesinin ardından futbolcular ile toplantı yaptı, “Oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor. Dünyada çok iyi takımlar var, ama kötü takım yok” dedi.

Şota'dan takımına rehavet uyarısı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Lüksemburg temsilcisi Differdange ile eşleşirken Teknik Direktör Şota Arveladze’den oyuncularına erken uyarı geldi.

Öğrencileri ile yaptığı toplantıda hiçbir rakibi küçümsememek gerektiğini belirten bordo-mavili takımın teknik patronu, “Kolay rakip yok. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Dünyada çok iyi takımlar var ama kötü takım yok. Oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor. Tüm dikkatimizle sahaya çıkacağız. Trabzonspor’da kalmak isteyen oyuncularımız için de iyi bir şans olacak. Aynı zamanda lig için de iyi bir hazırlık olacak” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de yeni sezonda çok çetin bir yarış yaşanacağını ve her takımla içeride ve dışarıda olmak üzere birer maç oynayacaklarını ifade eden Arveladze, “Hiçbir avantajı ve dezavantajı yok. Yine kıyasıya şampiyonluk mücadelesinin yaşanacağı bir lig olacak. Rakiplerimiz kadar biz de bu yarışın içerisinde olacağız. Kendi sahamızda taraftarlarımızın da desteğiyle lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

İzin yaptılar

Öte yandan bordo-mavili oyuncular dün dinlendi. Hollanda kampında ilk kez izin yapan oyuncular bugün çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Hollanda kampını bir gün erken sonlandıracak olan kafile, 13 Temmuz’da Trabzon’a dönecek.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ