MENÜ

Sosyal Medyada Yastık Çılgınlığı! Şeyma Subaşı, Duygu Özaslan ve Daha Niceleri...

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle gündelik hayatımız adeta felç olmuş durumda. Eve kapanmak zorunda kalan sosyal medya fenomenleri de yeni bir akım başlattılar. "Quarantine Pillow Challenge", Yani Türkçesiyle Karantinada Yastık Akımı... Türkiye ve dünyada birbirinden ünlü sosyal medya fenomenleri vücutlarına bir kemer yardımıyla yastıkları bağlayarak fotoğraf çekerek bu akımı kısa sürede popüler hale getirdiler. Şeyma Subaşı'ndan Duygu Özaslan'a, Enis Arıkan'dan Kerimcan Durmaz'a kadar bir çok ünlü isim yastıklarıyla bu akıma dahil oldular...

Karantina günlerinde hemen hemen her gün yeni bir akım doğuyor! Son günlerin en popüler akımıysa "Karantinada Yasık Akımı"' İhtiyacınız olan şeyler ise oldukça basit, 1 Kemer ve 1 Yastık. Vücudunuza kemer yoluyla bağladığınız yastıklarla bu akıma herkes kolaylıkla dahil olabiliyor.

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomenlerinin başlattığı bu akıma Türkiye'den de yoğun bir ilgi geldi. Duygu Özaslan, Şeyma Subaşı, Merve Taşkın gibi fenomenlerin yanı sıra Kerimcan Durmaz ve Enis Arıkan da bu akıma yastıklarıyla dahil oldular.

Instagram ve Twitter kullanıcılarının yorum ve beğenileriyle etkileşim yağmuruna tuttuğu yastıklı fotoğrafları sizler için derledik.

YORUM YAZ