MENÜ

Sosyal medyada viral olan Maradona görüntüsü!

Diego Maradona'nın ölümü dünya futbol gündemine oturdu... Arjantin doğumlu efsane futbolcu Maradona, kariyerine de Arjantin'in AA Argentinos takımında başlamıştı. Boca Juniors'la yükselişe geçen Maradona, daha sonra Barcelona forması giydi. 1984 yılında Barcelona ile yollarını ayıran efsane futbolcu, Napoli'nin yolunu tuttu. Uzun yıllar Napoli forması giyen Maradona, Arjantin Milli Takımı'nın da efsane ismi olmuştu. Dünya futbolunda '10 numara' denilince akla ilk gelen isim olan Maradona Napoli'de harikalar yaratmıştı. Diego Maradona gündemden hiç düşmeyen bir isimdi. Diğer futbolculardan biraz daha farklı olan Maradona, maç öncesi ısınmada bile dikkatleri üzerine çekmişti. İşte Napoli forması giydiği dönemde kameralara yansıyan o görüntüler...

Maradona'nın ölümü dünya futbol gündemine oturdu...

Haberin Devamı

Uzun süredir yaşadığı sağlık sorunlarından sonra geçtiğimiz ay beyin ameliyatı olan Maradona, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Arjantin doğumlu efsane futbolcu kariyerine de Arjantin'in AA Argentinos takımında başlamıştı. Boca Juniors'la yükselişe geçen Maradona, daha sonra Barcelona forması giydi.

1984 yılında Barcelona ile yollarını ayıran efsane futbolcu, Napoli'nin yolunu tuttu.

Uzun yıllar Napoli forması giyen Maradona, Arjantin Milli Takımı'nın da efsane ismi olmuştu. Dünya futbolunda '10 numara' denilince akla ilk gelen isim olan Maradona Napoli'de harikalar yaratmıştı.

Diego Maradona gündemden hiç düşmeyen bir isimdi. Diğer futbolculardan biraz daha farklı olan Maradona, maç öncesi ısınmada bile dikkatleri üzerine çekmişti. İşte Napoli forması giydiği dönemde kameralara yansıyan o görüntüler...

YORUM YAZ