MENÜ

Sosyal medyada KAIZBERT tartışması

TJK TV Spikeri Sadık Zirenk ile, ünlü aygır KAIZBERT’in ve Yarış Gazetesi bülteninin sahibi Mehmet Çelik’in aygır hakkındaki tartışması ve konuya müdahil olanlar sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medyada KAIZBERT tartışması

Kaizbert yavrularının başarılarını sıra dışı bulan Zirenk’in twitter adresinden yaptığı paylaşımlarla alevlenen tartışma şöyle şekillendi:

Haberin Devamı

29 Eylül

Sadık Zirenk 22.14: YİNE GELDİLER! bugün İstanbul’da katılabilecekleri 4 koşuda toplam 42 atın 10 u KAİZBERT TEMSİLCİSİ EVET YANLIŞ DUYMADINIZ 42 de 10 KAİZBERT! Özgünhan,Ayabakan,Bilgin ve Turbo gibi güzide aygırlarımız 3’er yavruyla mücadele etmeye çalışacaklar..ALLAH kolaylık versin...

22.17: Düzeltiyorum 42 de 12!

22.22: Altılı tahmini paylaşmıyorum malesef..sadece Arap yarışlarında tuttuğum safkanları paylaşırdım o da kaizbertler bu denli çok koşmadan önceydi!!şimdi sadece onları yazmanız yeterli olacaktır..

30 Eylül

Ümit Güler 00.22: 25.000 tl aşım bedeli ile bu kadar müracaat olduğuna göre başarılı bir aygır ve açık yarışlara girmemeyi ve pegidri alamamayı göze alıp KAİZBERT’e gitmek cesur bir karar Sadık Zirenk 00.34: “Pedigri alamayanlar” konusu aslında herşeyi anlatıyor..Neden safkan bi Arap atının yavruları pedigri alamasın ki?Siz hiç pedigri alamayan Özgünhan,Ayabakan,Bilgin,Tamerinoğlu,Turbo yada Caş duydunuz mu??

Haberin Devamı

Ümit Güler 00.47: Her sene açılan mahkemeler ykk tarafından denetlemeler ama yine sonuç aynı bizim Arap atçılarımız sadece 1 aşım sezonu anlaşsalar çekmeseler iş çözülür ama şu anda bile gelecek aşım sezonu için söz alanlar var Hakan A. 00.43: Biz kabul etmesek de artık öyle bir hale gelindi ki tam anlamıyla yabancı kanlar entegre oldu. Devlet haraları bile yabancı kan getirtip aygır, anne yapmadı mı? Şu Saadın Gücü’nün annesi Allıbahar meselâ. Thunder Tiki meselâ. Malibu Girl safkan Arap atı mı? Karma çorman oldu.

Sadık Zirenk 00.50: Çoğumuzda böyle bi algı ve şüphe olduğuna göre;bakanlık hakkında şaibe olan tüm atlara detaylı bi test yapıp sonuçlarını kamuoyuyla paylaşılabilir..böylece Rusya’nın olimpiyatlardan men edilen sporcuları gibi gerekirse yarışçılıktan da men edilen atları olabilir..KAN TEMİZLENİR canararat 00.52: Madem bu kadar alenen ifşa ediyorsunuz bu kan hattının problemli olduğunu ozaman öncelikle bunu bu platformdan değil de kazancınızı sağladığınız @_TJK_ ‘ya iletseniz ve onlar bir çözüm yolu bulsa daha iyi olmazmı??

Sadık Zirenk 00.56: Tjk’nün değil bakanlığın çözümü gerekiyor..VE gerekli yerlere dilekçeyle başvurular yapıldı.

Haberin Devamı

canararat 01.13: Bende biliyorum bakanlık nezdinde olduğunu olayın.Ama neresinden bakarsanız bakın bunlar makinenin dişlisi biri olmadan diğeri adım atamaz!! Yani TJK=GTHB Sadık Zirenk 22.42 Kaizbert taylarının start aldığı 6 koşuyuda KAiZBERT TAYLARI KAZANDI..

4 Ekim

Mehmet Çelik 21.02: Çok yazık Hatay koşusu gibi her yarış ilk 4 Tigem yetiştirmesi atlar kazansın. Allahtan Türk Silahlı kuvvetleri AŞEMEZ kazandı. Kalıbınıza kişiliğinize yazık. Atçılık tüm dünyada olduğu gibi özel yetiştiricilerle gelişir.

Sadık Zirenk 12.21: Bu size ilk ve son uyarım bidaha bana yada aileme hakeret içerikli bi mesaj yazarsanız savcılığa hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.

Mehmet Çelik 13.00: Provokatörlük yapıyorsunuz. Bu aygıra 400-500 kişi yatırım yapmış Neyin peşindesin. Aileni tanırım. Oturduğum evi annenizden satın aldım. Babanız da örnek aldığım adamlardandı.

Sadık Zirenk 22.31: Öncelikle kullandığınız kelimelerin anlamını bilip kullanın ortada ne bi örgüt ne bi miting var..kaizbert e gelince 26 yaşında bi Rus aygırı(Rusların sporcularının bile neler yaptıkları malum izlemediyseniz ICARUS belgeselini izleyin)VE anormal istatistikleri olduğunu kabul edin!

Haberin Devamı

5 Ekim

Sadık Zirenk 14.14: 5 ekim Cuma günü TURBO yavruları start aldıkları 4 koşunun 3 ünü kazandıve tamamında kaizbert yavrularını geride bıraktı..BRAVO TURBO!! TURBO!!

İsmettosumoğlu 14.46: Sadık senın derdınne İsmettosumoğlu 14.47: Senın başka işin yokmu İsmettosumoğlu 14.51: Terbıyesızlık yapma yeter artık haddını aşıyorsun İsmettosumoğlu 14.53: Yazdıklarına dıkat et bundan sonra sadıkk

6 Ekim

Bülent 00.57: Adam ne demiş Ben Turbocuyum demiş ne var bunda...sevmiyo kaizberti istemiyo ...

İsmettosumoğlu 01.52: Adamın sayfasını ıyıce ıncelersen nedemek istedığını anlarsın Bülent 01.56: Tamam işte kaizberleri sevmiyo bişiy yokki ..

Sadık Zirenk 02.18: Yoo aslında kaizbert yavrularını seviyorum çok başarılılar. ben sadece anormal istatistiklere dikkat çekiyorum #yarisseverler faydalanabilsin diye..ve binlerce yarışseverin kaizbert-turbo-tamerinoğlu-özgünhan-caş vss taylarından para kazanmasına da vesile oluyorum çok şükür Bülent 02.21: :)))

YORUM YAZ