MENÜ

Sosyal Medya fenomenlerinden şampiyonluk yorumu!

Sosyal medyanın sevilen fenomenlerinden Galatasaraylı Ata Sözütok ve Fenerbahçeli Teyfik Sikret, Fanatik Tv’nin sevilen programı Nihat Uzel ile SosyoFanatik programına konuk oldu. Hem sosyal medya hem de tuttuğu takımlarla ilgili bir çok konuyla alakalı çarpıcı yorumlara yer veren ikili,, kimin şampiyon olacağına dair tahminlere yer verdiler.

Fanatik Tv'de Nihat Uzel ile SosyoFanatik programı 4. bölümüyle sosyal medyanın sevilen isimlerini konuk etti. Teyfik Sikret ve Ata Sözütok'un konuk olduğu bölümde sosyal medyanın popüler fenomenleri bu sezonki şampiyonluk favorilerini açıkladılar.

Haberin Devamı

"FATİH HOCAMIZ VAR BİZİM BAŞIMIZDA"

Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimalini değerlendiren Ata Sözütok, "İnanılmaz beklentiyle girdik sezona, bir ton transfer yapıldı. Fatih Hocamız var ya başımızda. Bize karada ölüm yok. Her şekilde alırız biz." yorumunda bulundu.

"ŞAMPİYON FENERBAHÇE OLAMAZSA KİMSE OLMASIN"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali hakkında konuşan Teyfik Sikret ise, "En azından ikinci yarının izleneceği bir liig bekliyoruz. En azından erken düşmez Fenerbahçe. Şampiyon biz olamazsak kimse olamasın açıkçası lig tatil edilebilir hiç problem değil." açıklamasını kaydetti.

YORUM YAZ