MENÜ

Sosyal medyaya damga vuran görüntü... Caner Erkin, Ali Koç'a karşı!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin'in adı transfer döneminde Fenerbahçe ile anılıyor. Fenerbahçe'nin de sosyal medyadan 6 Ağustos tarihini işaret ederek yaptığı paylaşım, Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül gibi Fenerbahçe kadrosuna katılmasına kesin gözüyle bakılan transferlerin açıklanacağına yorumlandı. O isimler arasında Caner Erkin de yer aldı. Birçok taraftar sosyal medyadan Ali Koç ve Caner Erkin'in masa tenisi oynarken çekilen bu görüntülerini paylaştı.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertli takımda uzun yıllar forma giyen Caner Erkin'in adı transfer döneminde Fenerbahçe ile anılıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin de sosyal medyadan 6 Ağustos tarihini işaret ederek yaptığı paylaşım, transfer iddialarını güçlendirdi. Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül gibi isimleri açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe'de Caner Erkin'in de ismi en güçlü adaylar arasında.

Fenerbahçe'nin yaptığı merak uyandıran paylaşım sonrası da taraftarlar Ali Koç ve Caner Erkin'in masa tenisi oynarken çekilen bu görüntülerini paylaştı.

YORUM YAZ