MENÜ

"Sorun para değil"

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımda yaşanan sorunun kazandığı parayla bir alakası olmadığını açıkladı.

"Sorun para değil"

Granada maçı sonrasında takımda mutsuz olduğunu açıklayan Ronaldo, bu durumun profesyonel bir konudan kaynaklandığını ve yöneticilerin haberdar olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

Şahsi Twitter sayfasından kendisi hakkında yapılan yorumlara yanıt veren Portekizli yıldız, "Geçtiğimiz gün söylediklerim ciddi bir karışıklık yarattı. Daha fazla para kazanmak için böyle davranmakla suçlandım. Bir gün sorunun bu olmadığını herkes öğrenecek." dedi.

Taraftarların içini ferah tutmaası gerektiğini belirten Ronaldo, "Takım için tutkumu, azmimi ve tüm kupaları kazanma istemediğimi aynı şekilde sürdürdüğümü, tüm Real Madrid taraftarlarına garanti ederim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yaptığımdan şüpheniz olmasın. Tüm Real Madrid taraftrlarına sevgiler" ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun takımdaki sorunun ne olduğu hala bilinmiyor ama bu açıklamanın ardından takımdan ayrılmak istediği yönündeki iddiaların asılsız olduğu anlaşılıyor.

YORUM YAZ