MENÜ

Sörloth'tan Türkiye yorumu: Bıçak kemiğe dayanmıştı

Norveç'in golcü futbolcusu Alexander Sörloth, 3-0 yenildikleri Türkiye maçıyla ilgili Karadağ karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Sörloth, "Türkiye maçından sonra hüzünlü bir hava vardı. Bıçak kemiğe dayanmıştı. Karadağ maçını kazanmak zorundaydık ve başardık" dedi. 25 yaşındaki futbolcu, 1-0 biten maçta ülkesine 3 puanı getiren isim oldu.

Sörloth'tan Türkiye yorumu: Bıçak kemiğe dayanmıştı

Norveç Milli Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri'nde Karadağ'ı 1-0 yendiği maçta ülkesinin tek golünü atan Alexander Sörloth, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Alexander Sörloth, Türkiye maçından sonra Karadağ karşılaşmasında da sarı kart görerek Hollanda karşılaşması öncesi cezalı duruma düşmesi hakkında "Hakemin bana çıkardığı kart tuhaftı. Rakip oyuncuyu görmedim ve boyu bana göre kısa olduğu için kolum ona geldi. Kolumu ne yapmalıydım?" ifadelerini kullandı.

"Hüzünlü bir hava vardı"

Sörloth ayrıca "Türkiye maçından sonra hüzünlü bir hava vardı. Bıçak kemiğe dayanmıştı. Karadağ maçını kazanmak zorundaydık ve başardık. Şimdi geri döndük. 1-0'dan daha farklı bir skorla kazanmalıydık ama 3 puanı almış olmak şimdilik yeterli" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ