MENÜ

Deniz Çoban. "Sörloth'a 3 maç ceza..."

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Gençlerbirliği - Trabzonspor karşılaşmasının son anlarında yaşanan gerilim maçın önüne geçti. Maçın uzatma anlarında Gençlerbirlği'nden Baiano ve Trabzonspor'dan Sörloth arasında elektriklenme yaşadı. Baiano, Sörloth'a arkadan iki tane tekme atarken, Sörloth ise rakibini bu hareketin ardından yüzünden şiddetle bir şekilde iterek yere düşürdü. Hakem Küseyin Göçek önce iki oyuncuya sarı kart gösterdi, sonrasında pozisyonu VAR kameralarından seyredip Sörloth'a kırmızı kart gösterdi. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban ise bu yaşanan gerilim sonucunda verilen karara inanamadığını belirtti.

HATALAR ZİNCİRİ

Haberin Devamı

Hakem yorumcumuz Deniz Çoban maçın uzatma anlarında yaşanan Sörloth - Baiano gerginliğiyle ilgili sözlerine şöyle başladı: Çoban, "İnanamadığım bir karar var sahada. İki oyuncu futbol oyununa yakışmayan davranış biçiminin içerisine giriyorlar. Bunu ilk yapan Baiano, Sörloth'a arkadan iki tane tekne atıyor. Bir tanesi de şiddetli. Buna da dayanamayan Sörloth, tutuyor Baiano'yu yüzünden itiyor. Hakem geliyor ikisine sarı kart gösteriyor, hatalar zinciri buradan başlıyor." ifadesini verdi.

İZAHI OLMAYAN BİR KARAR!

Deniz Çoban pozisyonun devamıyla ilgili olarak ise, "VAR devreye girince ikisini birden atacak. Rakibine tekme atıyor Baiano. Bunun izahı yok. Buna sinirlenen Sörloth da futbol oyun kurallarına aykırı bir şekilde rakibinin yüzünü hedef alarak itiyor. İkisine de kırmızı göstermeli. Ama Gençlerbirliğili oyuncu sahada kalıyor. İzahı olmayan bir karar, iki oyuncunun da kırmızı kart görmesi gerekiyor." yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Sörloth'a 3 maç ceza...

Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, Sörloth'a verilecek cezayla ilgili olarak, "1 maç kupada oynamaz ligde oynar öyle bekliyorum. 2 maç benim için sürpriz olur ama bu yapılan davranışın karşılığı talimata göre 3 maç." yorumunu aktardı.

YORUM YAZ