MENÜ

Son sözünü söyle Skrtel

Celtic ve Rangers’la görüşen ancak istediği rakamları bulamayan Skrtel için Fenerbahçe son kez devreye girdi. 34 yaşındaki stopere 1+1 kontrat üzerinden senelik 2 milyon Euro teklif edildi. Şimdi gözler Skrtel’in vereceği cevapta...

Son sözünü söyle Skrtel

Kötü geçen sezonda Fenerbahçe’nin tartışmasız en iyi oyuncuları arasında yer alan Martin Skrtel, kontratı sona erince başka kulüplerle temaslara başlamıştı. Çünkü Sarı-Lacivertliler, Slovak stoperin 2 yıllık bir anlaşma ve senelik 3 milyon Euro talebini geri çevirmişti. Ancak Slovak oyuncu bu rakamı yaptığı diğer görüşmelerde de bulamadı. İskoçya’da Liverpool’dan eski takım arkadaşı Steven Gerrard’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Glasgow Rangers ile masaya oturan Skrtel, anlaşma sağlayamazken, ligin bir diğer köklü kulübü Celtic de 34 yaşındaki savunmacıya talip olmuştu.

Haberin Devamı

Hocanın adamı...

Gelişmeleri yakından takip eden Kanarya’nın ise son bir kez daha düğmeye bastığı belirtildi. Fenerbahçe, Ersun Yanal’ın da takımında istediği Skrtel’e 1+1 yıllık kontrat için senelik 2 milyon Euro’luk bir teklif yaptı ve son sözünü söylemesi istendi.

YORUM YAZ