MENÜ

"Son kral"ın dalya heyecanı

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon rakip fileleri 17 kez havalandırarak gol krallığı sevinci yaşayan Medicana Sivassporlu Aatif Chahechouhe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Trabzonspor'a karşı görev alması halinde kırmızı-beyazlı forma altında 100. resmi maçına çıkacak.

"Son kral"ın dalya heyecanı

Sivasspor’a 2012-2013 sezonunda transfer olan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Chahechouhe, Sivasspor forması altında 80’i ligde, 19’u kupada olmak üzere 99 resmi maça çıktı.

Kırmızı-beyazlı ekipte önceki teknik adamlar Rıza Çalımbay ve Roberto Carlos’un olduğu gibi yeni teknik direktör Sergen Yalçın’ın da kadroda vazgeçilmez ismi olan Chahechouhe, bu 99 maçta 4’ü kupada olmak üzere 34 gole imza attı.

Ligde geçen sezon rakip fileleri 17 kez havalandırarak gol krallığına ulaşan Chahechouhe, kırmızı-beyazlı ekipteki istikrarlı futbolu ve attığı gollerle dikkati çekti.

Bu sezon da son haftalarda attığı gollerle takımının galibiyetlerinde önemli pay sahibi olan ve geçen sezonki başarılı günlerine döneceğinin sinyallerini veren Chahechouhe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor formasıyla 100. maçına çıkacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Görev yaptığı tüm maçlarda aynı heyecanı yaşadığını ifade eden Chahechouhe, kupadaki Trabzonspor maçında forma giymek istediğini belirterek, "Umarım bu maçta 2 de gol atarım" dedi.
Chahechouhe, "Kupaya önem veriyoruz ve tur atlamamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

Akhisar Belediyespor maçını kazanarak ligde rahat bir nefes aldıklarını dile getiren Chahechouhe, "Ancak ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini" sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ