MENÜ

Son gülen Eczacıbaşı: 3-2

Telekom'la birleşen V.Güneş Sigorta ezeli rakibi Eczacıbaşı'yla bu sezonki ilk maçını oynadı. Konuk ekip, Turuncu-Beyazlılar karşısında setlerde 2-0 öne geçse de sonunu getiremedi.

Son gülen Eczacıbaşı: 3-2

Türk Bayan Voleybolu’nun son yıllardaki en zevkli mücadelesini yaşatan Eczacıbaşı Zentiva ile Güneş Sigorta Telekom’un bu defaki derbisini evsahibi Eczacıbaşı kazandı. V. G.Sigorta Telekom ilk iki setini farklı almasına rağmen mutlu sona ulaşan Turuncu Beyazlılar oldu.

Galibi hatalar belirledi
Oyunun ilk iki setinde Eczacıbaşı çok hata yaptı. Manşet alamayan hemen hemen bloksuz oynayan Turuncu-Beyazlılar, bu setleri farklı kaybederek 2-0 yenik duruma düştü. Ancak üçüncü setten itibaren her şey değişti. Evsahibi hatalarını düzeltmesine karşılık, Güneş Sigorta Telekom ise hatalarını artırınca bu kez seti farklı kazanan Turuncu-Beyazlılar oldu. Çok çekişmeli geçen son iki sette Mirka faktörü çok etkiliydi. Natalia da kritik toplar öldürünce bu iki seti de önde bitiren Eczacıbaşı, karşılaşmadan 3-2’lik skorla galip ayrılmayı başardı. Güneş Sigorta 1 puan kazanırken Eczacıbaşı 2 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Zeki Kuban

Eczacıbaşı-VGST:3-2
SALON:
Eczacıbaşı
HAKEMLER: Ümit Sokullu, Ebru Meriçkan
ECZACIBAŞI ZENTİVA: Ognjevnovic **, Esra **, Neşve **, Natalia **, Mirka ***, Baradakova ***, Gülden (L) ** Sevinç *
V.BANK G.SİGORTA T.TELEKOM: Özge **, Gözde *, Maculewicz ***, Neslihan ***, Nikoliç *, Poljak ***, Gizem (L) *, Güldeniz *, Arzu *, Stam *
SETLER: 17-25, 16-25, 25-19, 25-23, 15-12

YORUM YAZ