MENÜ

Son Galacticos Llorente

Mourinho'nun ısrarla istediği Athletic Bilbao'nun yıldız forvetinin Real Madrid'e çok yakın olduğu bildirildi. 25 yaşındaki golcünün, maliyeti ise vergilerle 63 milyon Euro'yu bulacak.

Son Galacticos Llorente

Hem İspanya Ligi ve hem Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir performans ortaya koyan Real Madrid bir yandan da transfer çalışmalarını devam ettiriyor. Eflatun-Beyazlı ekibin hocası Jose Mourinho’nun ajandasındaki bir numaralı isim olan Fernando Llorente’nin transferinin devre arasında ya da en geç sezon sonunda gerçekleştirileceği bildirildi. Athletic Bilbao forması altında gösterdiği müthiş performansın sonrasında İspanya Milli Takımı’na kadar yükselen 25 yaşındaki golcünün işini bir an önce bitirmek isteyen Real Madrid, bunun için kesenin ağzını açmış durumda.

Marca’nın manşetinde

Mourinho’nun gelişinden sonra popüler isimleri renklerine bağlamak yerine daha fonksiyonel oyuncular alma yoluna giden ve transfer politikasında değişiklik yapan Los Galacticos, Llorente için bu prensibini değiştirmek zorunda kalacak. Çünkü başarılı forvetin bonservis bedeli 36 milyon Euro. Ancak bu ücrete vergiler de eklendiği zaman Llorente’nin Eflatun-Beyazlı formayı giymesi için Real’in kasasından 63 milyon Euro çıkması gerekiyor. İpanyol Marca gazetesi dün bu haberi birinci sayfasında yayınlayıp, transferin yüksek maliyetini gözler önüne serdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ