MENÜ

Son düdük çalana kadar

Bordo-Mavililer'de zorlu Gaziantepspor karşılaşması öncesi teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını dış etkenlerden uzaklaştırmak adına çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Son düdük çalana kadar

Şampiyonluk savaşında son ana kadar varolacaklarını ifade eden Güneş, artık sözün bittiği yere geldiklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularından 90 dakika bitene kadar ellerinden gelen her şeyi ortaya koymalarını isterken, Gaziantep karşılaşması sırasında aynı saatte başlayacak Fenerbahçe maçının sonucunun sorulmasını da, kesin bir dille yasakladı.

Haberin Devamı

‘Kazanmaya kilitlendik’

Taraftarlardan da destek ve sabır bekledikledini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Bundan sonrası, oyuncularımızın saha içindeki başarı ve performanslarına bağlı. Takım olarak kazanıp bu yarışı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Kazanmaya kilitlendik” açıklamasını yaptı.

Trabzon’da son dakika

Karadeniz temsilcisi, büyük bir heyecanla beklenen Gaziantepspor maçının hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına ve taraftarlara kapalı yapılan idman sırasında Güneş’in, son haftalarda eski performansının uzağında kalan Jaja’ya yedek takımda şans verdiği öğrenildi. Savunmanın ortasını Giray ve Egemen’den oluşturması beklenen tecrübeli çalıştırıcının, solda Cale’yi mi yoksa Piotr’u mu oynatacağı, henüz netleşmedi. Sakatlıktan dönen Serkan tekrar ilk 11’deki yerini alırken, hücum hattında ise Umut, Burak ve Pawel’in görev yapması bekleniyor.

YORUM YAZ