Trabzonspor'da sakatlık şoku! 'Yırtık, kanama ve yaygın ödem'
13 Ağustos 2025, Çarşamba 21:46Güncelleme Tarihi:
Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Kocaelispor maçında sakatlanan Anthony Nwakaeme’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama paylaştı.

Trabzonspor, Anthony Nwakaeme'nin sol uyluk arka adalesinde ve tendonunda yırtık, kanama ve yaygın ödem tespit edildiğini açıkladı.
Haberin Devamı ›
Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Anthony Nwakaeme’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
Beşir, "Futbol A Takımımızın, Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Kocaelispor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Anthony Nwakaeme’nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol uyluk arka adelesi ve tendonunda yırtık, kanama ve yaygın ödem tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır” dedi."
DİKKAT ÇEKEN SÖZLER!