Beşiktaş'tan Rafa Silva açıklaması: (D.O.M.S.) tespit edilmiştir
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de oynanan Konyaspor maçının ardından her iki alt baldır adalesinde sertlik ve ağrı hisseden Portekizli futbolcu Rafa Silva'da gecikmiş başlangıçlı kas ödemi tespit edildiğini duyurdu.
Beşiktaş, Süper Lig'de Konyaspor ile oynanan maçta 57. dakikada kenara gelen Rafa Silva hakkında sakatlık açıklaması paylaştı.
Haberin Devamı ›
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Tümosan Konyaspor’la oynadığı müsabakanın ardından her iki alt baldır adalesinde sertlik ve ağrı hisseden futbolcumuz Rafa Silva’nın sağlık ekibimizce yapılan değerlendirmesinde gecikmiş başlangıçlı kas ödemi (D.O.M.S.) tespit edilmiştir.
Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer almayan Rafa Silva’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

SEZON PERFORMANSI
Rafa Silva, bu sezon Beşiktaş forması ile toplam 15 maça çıktı. Portekizli yıldız söz konusu müsabakalarda 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
DİKKAT ÇEKEN SÖZLER!






