MENÜ

Son dakika | Yeni Malatyaspor'da Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

Süper Lig'de son dakika haberi... Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız." ifadeleri kullanıldı.

Son dakika | Yeni Malatyaspor'da Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'a 2-0'dan 3-2 yenilen Yeni Malatyaspor'da flaş bir istifa kararı geldi. Sarı Kırmızılı ekipte Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi. Yeni Malatyaspor ligde 30 puanla 11.sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Dün oynanan maçın ardından Hamzaoğlu basın toplantısında, "Yönetimimiz geçen hafta zaten bir ödeme yaptı. Birer buçuk maaş ödemesi yaptı. Yoluna giriyor bazı şeyler. Bu anlamda halen tabii eksideyiz de ama yoluna giriyor bazı şeyler. Dediğim gibi, aslında iyi giden bir maçtı. 8 dakikada 3 gol yedik. Rakip de çok fazla gelmedi aslında kalemize 3 top var, 3’ü de gol oldu. Böyle maçlar oluyor zaman zaman. Bazen biz kazanıyoruz, bazen kaybediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Resmi açıklama

Yeni Malatyaspor'dan konuyla ilgili resmi açıklama geldi ve şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hamza Hamzaoğlu ve ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz."

YORUM YAZ