MENÜ

Son dakika - Vitor Pereira, Caner Erkin ile kriz yaşamıştı!

Tekrar Sarı-Lacivertli takımın başına gelen Vitor Pereira’nın Fenerbahçe’yi ilk çalıştırdığı dönemde bazı futbolcularla yaşadığı krizler de zaman zaman gündeme gelmişti.

Son dakika - Vitor Pereira, Caner Erkin ile kriz yaşamıştı!

Vitor Pereira’nın Fenerbahçe’yi ilk çalıştırdığı dönemde bazı futbolcularla yaşadığı krizler de zaman zaman gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Ligin en önemli maçlarından biri olan Galatasaray derbisinde Caner Erkin ilk 11’de olmadığını görünce büyük tepki göstermişti. Teknik direktör Pereira’ya sert çıkan Caner ardından kendisini sakinleştirmek isteyen yöneticilerle de sıkıntı yaşayınca kadro dışı kalmıştı. Caner ve Pereira o olayın ardından tekrar birarada çalışacak.

Vitor Pereira döneminin en önemli sıkıntılarından biri de Van Persie olmuştu. Israrla ileri uçta Fernandao’yu oynatan Portekizli teknik adam Hollandalı yıldız ile ters düştü. Hatta bir maçta Pereira taktik vermeye çalışırken de Hollandalı teknik adamını tersledi.

O dönemki yönetim de Van Persie’nin oynaması gerektiği yönünde fikrini teknik heyete ileterek Van Persie’nin yanında durmuştu. (Skorer)

YORUM YAZ