MENÜ

Son dakika | UEFA resmen açıkladı! Kalan maçlar seyircisiz..

Son dakika haberi..UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde kalan maçların seyircisiz oynanacağını resmen duyurdu.

Son dakika | UEFA resmen açıkladı! Kalan maçlar seyircisiz..

Son dakika haberi..UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde bir sonraki duyuruya kadar kalan maçların seyircisiz oynanacağını resmen duyurdu.

Haberin Devamı

UEFA, ayrıca Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda ikinci maçların ev sahibi takımların stadında oynanacağı duyuruldu. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Başakşehir'iin yer aldığı UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi yarın gerçekleştirilecek

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi son 16 turlarında ertelenen rövanş karşılaşmaları ev sahibi kulüplerin kendi sahasında oynanacak. UEFA’dan yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi son 16 turlarında 2. ayakları ertelenen karşılaşmaların ev sahibi kulüplerin sahasında oynanacağı duyuruldu.

Başakşehir'in maç tarihi belli oldu

Bu kararla, İstanbul’da oynanan ilk maçta Kopenhag’ı 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, 5 ya da 6 Ağustos’ta Danimarka’da rövanş maçına çıkacak. İlk maçları oynanmadan ertelenen Inter-Getafe ve Sevilla-Roma müsabakalarının ise tek ayaklı eleme yöntemiyle Almanya’da gerçekleştirileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Açıklamada, kalan bütün karşılaşmaların seyircisiz olacağı ve Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının kullanılacağı belirtildi

YORUM YAZ