MENÜ

Son dakika! Transferde Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Taha Altıkardeş çalımı!

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, gaz kesmiyor. Bordo Mavililer, Fenerbahçe'nin de ısrarla istediği Taha Altıkardeş'in bonservisi için Bursaspor'la anlaşmaya vardı. Transferin detaylarının kısa süre içerisinde iki kulüp tarafından açıklanması bekleniyor.

Son dakika! Transferde Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Taha Altıkardeş çalımı!

Transferin hızlı takımı Trabzonspor'da son dakika gelişmesi. Kouassi, Visca, Puchacz ve Yusuf Erdoğan'ı alarak şov yapan, Enis Destan'ı kadrosuna katmak üzeren olan Fırtına, Bursaspor forması giyen Taha Altıkardeş'e de imza attırıyor.

Haberin Devamı

DHA'nın son dakika haberine göre; Karadeniz devi, Yeşil Beyazlılar ile 18 yaşındaki stoperin transferi için anlaşmaya vardı. Transferin detaylarının iki kulüp tarafından açıklanması bekleniyor. Ocak 2021'de profesyonel sözleşmeye imza atan ve genç yaşına rağmen takımın bankoları arasına giren Taha, 1.88 boyunda.

Son dakika Transferde Trabzonspordan Fenerbahçeye Taha Altıkardeş çalımı

Güncel piyasa değeri 550 bin Euro olan, U19 Milli Takımı'nda da oynayan gelecek vadeden oyuncu, stoperin yanı sıra sağ bekte de görev alabiliyor.

Tekniği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken 18 yaşındaki stoper, Bursaspor'da 29 resmi maça çıktı ve 1 asist yaptı.

YORUM YAZ