MENÜ

Son dakika transfer haberleri

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de transfer heyecanına çok az kaldı. Biz de sizlere sözleşmesi sezon sonunda bitecek yabancı oyuncuları hatırlatmak istedik. 4 büyüklerin kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği N'sakala, Silviu Lung ve Filip Novak'ın da dahil olduğu bir çok ismi bu listede bulabilirsiniz!

4 yıldır ligimizde Alanyaspor takımında oynayan Junior Fernandes’in güney ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Şilili futbolcu bu sezon yaptığı 10 gol 6 asist ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Her iki kanatta da oynayabilen yıldız oyuncunun sezon sonunda ne yapacağı şimdiden merak konusu.

Haberin Devamı

Ligde attığı 13 gol ile gol krallığı yarışının en gözde 3 isminden birisi olan Alanyaspor’un golcüsü Papiss Cisse geçtiğimiz sezondan beri ligimizde oynuyor. Senegalli 34 yaşındaki yıldız forvetin sözleşmesi sezon sonunda bitecekken oyuncunun adı 3 İstanbul büyüğüyle de anılıyor. Oyuncu Süper Lig’de oynadığı iki sezonda 33 gol atma başarısı gösterdi.

Kayserispor’un file bekçisi Silviu Lung’un performansı inişli çıkışlı olarak görünse de yediği gollerden en az 3 katı kadar kurtardığı yüzde 100’lük pozisyon mevcut. 30 yaşındaki eldiven 3 sezondur ligimizde forma giyerken sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali oldukça yüksek.

Haberin Devamı

3 sezondur ligimizde Yeni Malatyaspor forması giyen Ekvadorlu stoper Arturo Mina istikrarlı görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. 1.90 boyundaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi bu sene son bulacakken, 29 yaşındaki defans oyuncusu Ekvador Milli Takımı’nın formasını 22 maçta terletti.

Alanyaspor formasını 4 senedir istikrarlı bir şekilde sırtına geçiren sol bek oyuncusu Nsakala sezon sonunda güney ekibinden ayrılabilir. 29 yaşındaki Kongolu sol bek aynı zamanda defansın sağında da forma giyebiliyor. Adı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan atletik savunma oyuncusunun sezon sonunda vereceği tercih fazlasıyla merak ediliyor.

Ajax’ın altyapısından yetişen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Mitchell Donald 2 senedir Yeni Malatyaspor forması giyiyor. Sözleşmesinin son senesinde olan Hollandalı orta saha oyuncusu bu sezon Malatya ekibiyle 20 maçta forma giyip 3 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Trabzonspor’un skora katkı yapabilen sol bek oyuncusu Filip Novak’ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sol bek dışında stoper mevkisinde de oynayabilen Çekyalı oyuncu 2017-2018 sezonundan beri Trabzonspor formasını terletiyor. Trabzonspor formasıyla toplam 76 maça çıkan Novak bu maçlarda, 13 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştır.

Haberin Devamı

Bu futbolculara ek olarak Göztepe’de forma giyen 31 yaşındaki orta saha Andre Casto’yu ve 32 yaşındaki stoperi Titi’yi, Konyaspor orta sahasında görev yapan 26 yaşındaki Mako Jevtovic’i, Ankaragücü’nün forveti 30 yaşındaki Orgill’i, Trabzonspor’un İranlı stoperi Hosseini’yi, Denizlispor’da forma giyen 27 aşındaki Nijeryalı orta saha Onazi’yi, Gençlerbirliği formasını terleten 32 yaşındaki Rumen golcü Bogdan Stancu’yu, Trabzonspor’un maestrosu 34 yaşındaki Jose Sosa’yı ve Alanyaspor’Un kanat oyuncusu 32 yaşındaki Djalma Campos’u da bu listeye ekleyebiliriz.

HAZIRLAYAN/NİHAT UZEL

YORUM YAZ