MENÜ

Son dakika transfer haberi: Transferde hedef Haaland & Mbappe!

Transfer haberi: Real Madrid, Haaland ve Mbappe'yi istiyor! Real Madrid'de yüzyılın transfer bombasını patlatmak için geri sayım başladı. İspanyol devi, Erling Haaland ve Kylian Mbappe ikilisini kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor. İspanyol gazeteci Alvaro Montero, Sky Sports’a görüntülü röportaj verdi ve Salah - Real Madrid iddiasına ilişkin gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Liverpool ile yol ayrımında olduğu belirtilen Mohamed Salah’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bence Barcelona ve Real Madrid en iyi iki kulüp” açıklamasını yorumlayan Montero, Real Madrid’in Mohamed Salah transferini gerçekleştiremeyeceğinin altını çizdi ve İspanyol ekibinin önümüzdeki sezon Erling Haaland ve Kylian Mbappe’yi kadrosuna dahil edebileceğine dikkat çekti. İşte Alvaro Montero’nun çok konuşulacak transfer açıklamaları…

Real Madrid’de Erling Haaland ve Kylian Mbappe rüzgarı! İspanyol gazeteci Alvaro Montero, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Liverpool’da Mohamed Salah belirsizliği sürmesi üzerine Mısırlı futbolcunun geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Bence Barcelona ve Real Madrid en iyi iki kulüp” diyerek açık kapı bırakması transfer iddialarını da beraberinde getirmişti.

İspanyol gazeteci Alvaro Montero, Salah’ın açıklamaları üzerinden Real Madrid’in transfer listesine dair çarpıcı detaylar aktardı. Real Madrid’in Salah’ı transfer edemeyeceğini belirten Montero, kulübün başkanı Florentino Perez'in Erling Haaland ve Kylian Mbappe’yi transfer etmek istediğini belirtti. İşte Alvaro Montero’nun açıklamaları:

İspanya'da bu durumu Salah'ın Barcelona’ya ve hatta Real Madrid'e bile kapıyı kapatmamasının bir yolu olarak görüyoruz.

Haberin Devamı

Koeman'ın bazı oyunculara ihtiyacı olduğu çok iyi biliniyor. Örneğin, Manchester City'den Eric Garcia ve Lyon’dan Memphis Depay.

Real Madrid, şu anda ekonomik anlamda zor bir dönemde. Salah son derece iyi bir oyuncu ve tabii ki Real Madrid'in Karim Benzema ile olan hedeflerinde Salah’a ihtiyacı olacak olsa da bu neredeyse imkansız.

Örneğin dün Real Madrid yıllık toplantılarını yaptı. Koronavirüs krizi nedeniyle 107 milyon euro kaybettiklerini ve vergilerden sonra yılı sadece 313.000 euro ile kapattıklarını dile getirdiler. Real Madrid'in her yıl bütçesinin 800-850 milyon euronun üzerinde olduğunu düşündüğünüzde çok az bir miktardan bahsediyoruz.

Real Madrid'in bir sonraki transfer döneminde bir oyuncu almasının neredeyse imkansız olduğunu söyleyebilirim.

Peki gelecek yaz ne olacak? Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Erling Haaland ve Kylian Mbappe’yi transfer etme konusunda istekli ve bu oyuncularla ilgileniyor.

YORUM YAZ